Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping

Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping

Kadiķi, Vītiņu pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3721
(+371) 26593118
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

TIPI VILLAGE arba vigvamų kaimas – rami, natūrali ir vaizdinga vieta toli nuo miesto triukšmo ir šurmulio. Rami vieta prie šventųjų Kėvelės šaltinių ir Kėvelės kaimo, šalia tvenkinio ir miško. Netoliese yra 3 pilys - Vecauces pilis, Jaunauces pilis ir Lielauce pilis, taip pat vyninė. „Tipi Village“ yra puiki vieta keliaujantiems pavieniui, poroms ir šeimoms, norintiems atsipalaiduoti ir sugrįžti į Motiną gamtą.

Mes siūlome jaukią atmosferą su viskuo, ko reikia įkvepiančioms, atpalaiduojančioms, atsipalaidavimo stiliaus atostogoms. Siūlome Natural SPA – vonias ir dušus po žvaigždėmis su šiltu vandeniu ir Tipi pirtį – guodžiančią, sveiką ir ypatingą patirtį.

Džiaugiamės galėdami parodyti jums kaimo gyvenimo būdą!

Ateikite ir mėgaukitės paprastu gyvenimu gražioje ir tvarioje kaimo vietovėje!

Glamping yra orientuotas į pojūčius ir nuotykius! Jei esate gamtos mylėtojas ir norite mėgautis nauja nakties patirtimi, ši vieta skirta jums!

TIPI VILLAGE siūlo galimybę pernakvoti mūsų didelėse Tipi palapinėse ir mėgautis dviejų tipų atmosfera:

  • Laukinė gėlė - patogumai su lova, interjero daiktais, terasa, gultais ir hamakais.
  • Gamtos balsas – autentiška Tipi palapinės atmosfera, kurią papildo laužas, pievų gėlės, boho stiliaus dekoracijos.

Jei esate klasikinio poilsio mėgėjas, siūlome dviejų asmenų poilsio namelį „Kadiki“ šalia tvenkinio.

Jei pas mus lankotės didesnėje draugų kompanijoje, visas Tipi kaimas yra jūsų žinioje!

Patiekiame sveikus pusryčius, paruoštus su meile iš vietinių produktų. Pusryčius patiekiame Jūsų pasirinktoje vietoje – terasoje arba pievoje.

  • Tipi palapinė Laukinė gėlė - 85 eur *
  • Tipi palapinė Gamtos Balsas - 60 eur*
  • Kempingas Kadiki - 60 eur *
  • Galimos papildomos vietos Tipi palapinėje Gamtos balso ir kempingo namelis Kadiki - 15 eur/asm
  • Galima užsisakyti pusryčius, 7 eur/asm
  • Leidžiama apsistoti su augintiniu - 10 eur.

* 1 nakvynė 2 asmenims

Jūsų patogumui ir laisvalaikiui:

  • plaukimo zona
  • pikniko stalas, grilis, laužavietė, wc
  • šaudymas iš lanko, miško takas, žygiai pėsčiomis
  • SUP lentos
  • laukinė vonia
  • kubilas su aeromasažu
  • pop-up piknikai, pietūs miške, nuotykiai lauke
  • palapinių aikštelės
  • Tipi pirtis
  • lauko dušas
  • Muziejus

Unikali vieta lauko renginiams

TIPI VILLAGE - Jūsų kūrybinės kultūros ir meno erdvė gamtoje. Sveikiname renginių organizatorius mūsų tylos ir ramybės uoste! Didelis plotas jums su Tipi palapinėmis atmosferos centre. Tipi kaimo atmosfera tinka meno plenerams, saulėlydžio koncertams, rekolekcijoms, jogos ir meditacijos dienos stovykloms bei kitai kūrybinei veiklai, tiek privatiems ir įmonių renginiams, tiek viešiems apskrities renginiams kaime.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiGlamping vietos Detaliau   Nakvynė tipi tipo palapinėse    Dviaukščiai nameliai SUP lentų nuoma, nuoma Kurenami kubilai Renginių inventoriaus nuoma Paviljonų, stogelių, tentų, palapinių nuoma    Palapinių nuoma    Tipi palapinių nuoma Mobilios šildomos kubilo nuoma Stalų nuoma Kurenami kubilai Aktyvus poilsis Nuotykis gamtoje Stovyklavietės Poilsis gamtoje Vieta renginių organizavimui Vietovės vestuvėms
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5202
Parodytas paieškos rezultatuose : 84117


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kombucha, restoranas
Kombucha, restoranasMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Pļavnieki, veterinarijos klinika
Pļavnieki, veterinarijos klinikaMūsų klinikoje jūs gausite kvalifikuotą konsultaciją iš specialistų. Šiuolaikinė, patikima įranga, geriausi vaistai, maksimalūs patogumai pacientams ir jų savininkams.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAĮmonė užsiima paminklų, akmeninių sodo skulptūrų ir interjero elementų gamyba.
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centras
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centrasPatalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, viešbutis, pirtis, džakuzi, aktyvus poilsis, vasaros stovyklos vaikams...
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Malvīne, svečių namai
Malvīne, svečių namaiMalvina. Poilsio namai ant Ciriša ežero kranto. Nuo ežero yra matoma Agluonos bazilika. Sauna, pokylių salė, vietos palapinėms.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Technologijos - nuotekų valymo įrenginių gamybinė įmonė jau nuo 2001 metų, kuri savo veiklos metu sėkmingai realizavo daugiau kaip 250 projektų.
Jaunpils pils, viduramžių pilis
Jaunpils pils, viduramžių pilisJaunpils pilis yra viena iš nedaugelio viduramžių pilių, puikiai išlaikė savo pirminę išvaizdą.
Visi banneri