Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
cenuklubs.lv SIA, parduotuvė

cenuklubs.lv SIA, parduotuvė

TC Domina, Ieriķu iela 3, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 67021030
(+371) 67021031
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBuitinė technika
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 2422
Parodytas paieškos rezultatuose : 36625
Žiūrėti kataloge : Buitinė technika


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Embūtes muiža, svečių namai
Embūtes muiža, svečių namaiNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiEzernieki - vieta, kurioje galėsite pailsėti ne tik draugų kompanijoje, bet ir mažame šeimos rate, galimybė apgyvendinti nuo 20 iki 60 žmonių grupes.
Kombucha, restoranas
Kombucha, restoranasMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Bērnības sala, vaikų auklėjimo ir ugdymo centras
Bērnības sala, vaikų auklėjimo ir ugdymo centrasBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
DHM Group, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
DHM Group, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinės medžiagos. Statybinių medžiagų pardavimas. Šilumos izoliacija. Fasadų apšiltinimas. Statybinių medžiagų internetinė parduotuvė.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Visi banneri