Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Mārtiņa beķereja, konditoreja

Mārtiņa beķereja, konditoreja

Ikšķiles iela 14, Rīga, Latvija, LV-1057
(+371) 67149084
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKonditerijos gaminiai, saldumynaiKavinės
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 2746
Parodytas paieškos rezultatuose : 44737
Žiūrėti kataloge : Konditerijos gaminiai, saldumynai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vilciņi, pirtis
Vilciņi, pirtisViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Ungurmuiža, svečių namai
Ungurmuiža, svečių namaiUngurmuiža – tai darnus XVIII amžiaus medinių pastatų ansamblis, apsuptas milžiniškų ąžuolų, užimantis svarbią vietą tarp Latvijos kultūros paminklų paveldo. Jį 1732 m. pastatė baronas fon Kampenhauzenas kaip savo šeimos namus, o šiandien Latvijoje nėra išlikę panašių barokinių medinių pastatų, kurių interjerai taip gausiai dekoruoti freskomis. Tinka šiuolaikiniams patogumui, bus sukurta Jūsų laisvalaikiui, šventėms, seminarams. Pasimėgauti ypatinga dvaro atmosfera galėsite pasivaikščiodami po parką po milžiniškais ąžuolais ar gerdami arbatą nuostabiame arbatos paviljone.
Embūtes muiža, svečių namai
Embūtes muiža, svečių namaiNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
Bonaselect, baldai
Bonaselect, baldaiMūsų internetinė baldų parduotuvė skiriasi garantuojamais pristatymo terminais, nes mūsų transportas keliauja per Europos šalis, nepriklausomai nuo užsakymo apimties. Mes neribojame savo klientų fantazijos ir padedame pasirinkti unikalius medžiagų spalvų ir tekstūrų derinius. Svarbiausia, kad mes dirbtume, kad klientai padėtų įrengti jūsų namus. Mes siūlome stilingus, praktiškus ir patogius jūsų namų baldus be dirbtinio antkainio.
Magnus Hotel, viešbutis
Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Technologijos - nuotekų valymo įrenginių gamybinė įmonė jau nuo 2001 metų, kuri savo veiklos metu sėkmingai realizavo daugiau kaip 250 projektų.
Jette, taikomoji dailė
Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
Hotel Tigra, viešbutis
Hotel Tigra, viešbutisViešbutis Hotel Tigra jūsų lauks ant Cesis ribos, kad Jums pasiūlytų pailsėti po darbo dienos. Specialiu metu galėsite mėgautis poilsio centru, kuriame yra pirtis, pokylių salė.
Visi banneri