Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Mītava, pramoginis laivas

Mītava, pramoginis laivas

Driksas upē pie Mītavas tilta, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 26683742
(+371) 22422997
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Pramogų laivas "Mītava"

Siūlome poilsines keliones Driksos ir Lielupės upėmis su pramogų laivu "Mītava".

INFORMACIJA

  • Reiso trukmė: viena valanda.
  • Prašome kelionę iš anksto rezervuoti telefonu +371 22422997

KURSAVIMO LAIKAS

13:00 - 14:00,

14:30 - 15:30,

16:00 - 17:00,

17:30 - 18:30,

19:00 - 20:00,

20:30 - 21:30.

*Prašome atsižvelgti į tai, kad laivo reisas gali būti atšauktas dėl nepalankių oro sąlygų, techninių priežasčių, jei laivas jau užsakytas ar rezervuotas ir jei

nėra pakankamo keleivių skaičiaus.

KAINOS

  • Kelionės kaina suaugusiems 5,00 EUR
  • Moksleiviams iki 12 metų amžiaus 2,50 EUR
  • Vaikams iki 6 metų amžiaus kelionė nemokama.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPoilsis ir pramogos Jelgavoje DetaliauPoilsis ant vandens DetaliauVietovės vestuvėms DetaliauPoilsio ir pramogų vietos DetaliauVestuvių jubiliejų šventimas DetaliauBanketų salės DetaliauEkskursijos lavais DetaliauKelionės laivu į Driksu DetaliauBernvakariai ir mergvakariai Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 21839
Parodytas paieškos rezultatuose : 129126

Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centras
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centrasAktyvus ištisus metus! Ozolkalns siūlo laisvalaikio ir apgyvendinimo galimybes Gaujos nacionaliniame parke, netoli Cesių. Žiemą čia įrengtos slidinėjimo ir snieglenčių trasos, kurių ilgis siekia 500 metrų. Kalvoje įrengtas krėslinis keltuvas ir du inkariniai keltuvai, teikiamos įrangos nuomos ir instruktoriaus paslaugos.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMiolans, SEIFAI atsparūs ugniai, ŠARVUOTI seifai, seifai su laiko užlaikymu. Metalinės DURYS - gamyba, montavimas, aptarnavimas.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Kļava
KļavaViena iš naujausių Klavas apraiškų yra bendradarbiavimas su žinomu vokiečių medinių durų gamintoju - firma LEBO, kuri perka Latvijoje pagamintus tiksliai obliuotus ruošinius durų rėmų gamybai.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsGlobos namai - alternatyvios jaunimo su ribotomis galimybėmis priežiūros centras.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Bēnes Ozoli, grindų dangos
Bēnes Ozoli, grindų dangosĮmonė Bēnes Ozoli - parketo gamintojus galite surasti Dobelsko rajone, Benėje. Parketo gamyba ir pardavimas. Parketo lentos.
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Visi banneri