Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Lonas Latvija, SIA, parduotuvė

Lonas Latvija, SIA, parduotuvė

Domina-Shopping, Ieriķu iela 3, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 23378430
Pirmadienis10:00 - 21:00
Antradienis10:00 - 21:00
Trečiadienis10:00 - 21:00
Ketvirtadienis10:00 - 21:00
Penktadienis10:00 - 21:00
Šeštadienis10:00 - 21:00
Sekmadienis10:00 - 21:00
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai
LONAS - yra miegamojo baldų ir kitų kokybiškų miego atributų gamintojas. Daugelis „LONAS“ čiužinių gamybos procesas yra kruopščiai rankų darbo. Užsakytus ir pagamintus LONAS produktus pristatysime savo transportu, o mūsų kurjerių komanda atveš čiužinį prie jūsų lovos, tačiau LONAS lova bus pristatyta ir surinkta jūsų namuose nemokamai.
Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMatraču tirdzniecība Detaliau   Čiužiniai Detaliau   Viršutiniai čiužiniai Detaliau   Vaikiški čiužiniai DetaliauMiegamojo baldai Detaliau   Lovos DetaliauPatalynės ir jų aksesuarai Detaliau   Patalynės Detaliau   Pagalvės Detaliau   Paklodės Detaliau   Antklodės Detaliau   Patalynė vaikams    Lovatiesės DetaliauMiegamojo aksesuarai DetaliauNaminiai tekstilės dirbiniai Detaliau   Rankšluosčiai Detaliau   Antklodės Detaliau   Chalatai Detaliau
Žemėlapis, Susijusios įmonės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 12738
Parodytas paieškos rezultatuose : 110807


Urakši, kaimo namas
Urakši, kaimo namasBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
Pagalmiņi, kaimo namas
Pagalmiņi, kaimo namasNakvynė 15 žmonių, virtuvė su įranga, pirtis, dušas. Namas su židiniu piknikui, valčių nuoma, dviračių nuoma. Siūlome kaimiškus produktus: daržovės, pieno produktus, juoduosius serbentus, grybus.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Celmiņi, laisvalaikio namai
Celmiņi, laisvalaikio namaiBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Madaras, poilsio namai
Madaras, poilsio namaiPoilsio vieta įsikurusi anr vaizdingo Usmas ežero kranto. Namas poilsiui su trim miegamaisiais. Dviejuose po dvi lovas, trečiame keturios. Židinio patalpa ir virtuvė.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Vienkiemis, poilsio kompleksas
Vienkiemis, poilsio kompleksasSodyba Vienkiemis, Akmenos upės lygumoje, 10 km iki Palangos. Nakvynė poilsio nameliuose, apartamentuose, dviviečiuose numeriuose ar senoje klėtyje.
Visi banneri