Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
M'archers, restoranas

M'archers, restoranas

Strēlnieku iela 1A - 9, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 27000030
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiRestoranai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 1753
Parodytas paieškos rezultatuose : 10913
Žiūrėti kataloge : Restoranai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Kļava
KļavaViena iš naujausių Klavas apraiškų yra bendradarbiavimas su žinomu vokiečių medinių durų gamintoju - firma LEBO, kuri perka Latvijoje pagamintus tiksliai obliuotus ruošinius durų rėmų gamybai.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTurizmo naujienų portalas Eiropa.lv, E-katalogas, seminarai, mokymai, konsultacijos, rezultatus-naujienos, CV on-line.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Sers, karnavalinių kostiumų nuoma
Sers, karnavalinių kostiumų nuomaPlačiam pasirinkimui siūlome karnavalinius kostiumus vaikams ir suaugusiems (apdarai, kostiumai, kaukės, atributai kostiumams, perukai).
HBH Juozo alus , poilsio centras
HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
Vīcežu muiža, poilsio kompleksas
Vīcežu muiža, poilsio kompleksasVīcežu dvaras, poilsio kompleksas. Įvairių renginių ir švenčių organizavimas, atrakcionai, poilsis gamtoje.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSiuvimo cechas ZARUMI. Siuvimas, siuvinėjimas, taisymas. Logotipų ir vėliavų siuvinėjimai. Darbo drabužiai, prijuostės.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Visi banneri