Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Chiffon, drabužiai

Chiffon, drabužiai

Klijānu iela 2E, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 29230785
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai

SIA Chiffon ir uzņēmums , kas darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas , kuras tiek realizētas savā salonā. Lai gan salons darbojas neilgu laiku, tas ir ieguvis nedalītu klientu atsaucību un ar katru mēnesi mūsu klientu skaits palielinās. Salona priekšrocība noteikti ir tā , ka pie mums ir iespējams iegādāties arī audumus no Francijas un Itālijas ražotājiem. Tas ļauj mums piedāvāt saviem klientiem aktuālas kolekcijas par pieņemamām cenām . Mūsu klienti ir apmierināti ar piedāvāto servisu un kvalitāti , jo pie mums ir iespējams gan izvēlēties audumu , gan izveidot atbilstošu tērpa modeli, gan arī to izgatavot. Tāpat mūsu salonā ir iespējams iepazīties ar pēdējām modes tendencēm no jaunākajiem modes katalogiem.

Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiŠūšanas saloni    Siuvimas, siuvimo paslaugos    Drabužių modeliavimas, siuvimas       Individuālā apģērbu šūšana       Sieviešu apģērbu šūšana       Moteriški drabužiai       Vestuvių suknelės       Kāzu kleitu modelēšana un šūšana       Vakariniai drabužiai       Vakarinės suknelės Audiniai Mežģīnes
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 20279
Parodytas paieškos rezultatuose : 115963


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Baižas, medelynas
Baižas, medelynasBaižas daigynas. Daugiamečiai augalai, žolės, sodinukai kapams, akmens sodai, vasaros gėlės, sodinukai balkonams. 700 rūšių ir veislių daugiamečiai augalai.
Ezerkrasti, poilsio bazė
Ezerkrasti, poilsio bazėPoilsis netoli Raznos ežero. 2 nauji svečių namai. Patalpos šventėms ir poilsiui. Pokylių salės ir konferencijų salės. Jaukūs kambariai nakvynei. Pirtys, jacuzzi, baseinas, aktyvus poilsis.
Lantus, kaimo namas
Lantus, kaimo namasLantus, viekiemis Vidzemėje. Jaukūs numeriai, salės su židiniais, stalų dengimas, sporto aikštelės, tvenkinys, miškas, medinis kubilas su krosnele
Muižnieki, kempingai
Muižnieki, kempingaiMuižnieki, kempingas prie Usmas ežero. Svečių namai, pirtis, vietos palapinėms. Poilsis gamtoje, žvejyba, valčių ir katerių nuoma.
GRANITE, IK
GRANITE, IKBendrovė „Granites“ specializavosi kapų gerinimo darbuose. Gaminame, parduodame ir montuojame kapų paminklus, kapų bortelius, kapų tvoras, taip pat siūlome sukurti kapų memorialus. Siūlome pagerinti kapo vietą apželdinant ir (arba) restauruojant.
Vilar Hotel, viešbutis
Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Aivars-K, akmens apdirbimas
Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Visi banneri