Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Lunch & Bean

Lunch & Bean

Rēznas iela 10K/1, Rīga, Latvija, LV-1019
(+371) 29274541
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKavinės
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 2166
Parodytas paieškos rezultatuose : 26129
Žiūrėti kataloge : Kavinės


Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaEKO ROOF - tai daugelio metų patirtis. Dengiame stogus visose Europos Sąjungos šalyse, nepriklausomai nuo kliento buvimo vietos, pačių medžiagomis ar kliento medžiagomis.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
Bēnes Ozoli, grindų dangos
Bēnes Ozoli, grindų dangosĮmonė Bēnes Ozoli - parketo gamintojus galite surasti Dobelsko rajone, Benėje. Parketo gamyba ir pardavimas. Parketo lentos.
Porto Resort, viešbutis
 Porto Resort, viešbutisPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsGlobos namai - alternatyvios jaunimo su ribotomis galimybėmis priežiūros centras.
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centras
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centrasPatalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, viešbutis, pirtis, džakuzi, aktyvus poilsis, vasaros stovyklos vaikams...
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
URALA, svečių namai
URALA, svečių namaiTikra rusiška pirtis. Patalpos iškilmėms 100 žmonių. Didelė terasa su šildomomu kubilu. Esame visai netoli nuo Rygos.
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centras
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centrasDažasvydis PIF PAF. Siūlome sportinio žaidimo ir azartinio pomėgio derinį - dažasvydį. Taupykite jūsų laiką ir degalus: mes esame apie 20km atstumu nuo Rygos centro.
Visi banneri