Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Novoptika, optikos salonas

Novoptika, optikos salonas

Abavas iela 2, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 22003730
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiOptika, akiniaiOptikos salonas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 3368
Parodytas paieškos rezultatuose : 40187
Žiūrėti kataloge : Optika, akiniai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Bucefāls, užeiga
Bucefāls, užeigaButsefal užeigos patalpos - banketams, stalų serviravimas, karštas ir šaltas maistas. Svečių namai, pirtis, baseinas.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlėjas projekti teikia sodininkystės ir apželdinimo paslugas. "Nuo projekto iki žydinčio sodo".
Hutor Group
Hutor GroupPoilsio kompleksas "Gulbji" su visais patogumai ir rusiška pirtimi ant vaizdingo Rušonas ežero kranto. Jūsų paslaugoms - kateris ir valtys, ungurių,lydekų,karšių, karpių žvejyba.
Latroof Ltd, SIA, stogo dangos
Latroof Ltd, SIA, stogo dangosLatroof. Platus stogų medžiagų pasirinkimas, metalo čerpės ir profiliai stogams ir sienoms.
Vitkopi, poilsio bazė
Vitkopi, poilsio bazėIdilė žvejui - trys kotedžai salose, tvenkinys, kuris užima 33 hektarus. Komercinė žvejyba.
Jura putni, muziejus
Jura putni, muziejusMedžio drožybos muziejuje "Jura Putni" galite pamatyti gerves - meilės, harmonijos, ištikimybės simbolį, ir amžinybę; pelėdą - išminties ir kitų paukščių simbolį. Parkas primena, kas čia gamtą myli.
Lielanteni, medžio apdirbimas
Lielanteni, medžio apdirbimasBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Zāģeri, svečių namai
Zāģeri, svečių namaiBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Visi banneri