Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
BBTC Group, SIA

BBTC Group, SIA

Mūkusalas iela 72 - 1004, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 80002050
(+371) 67500025
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiOfiso įranga ir reikmenysKompiuterinės technikos aptarnavimas, priežiūra, remontasKamcialerijos prekės
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4061
Parodytas paieškos rezultatuose : 109939
Žiūrėti kataloge : Ofiso įranga ir reikmenys


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ķoņu dzirnavas, svečių namai
Ķoņu dzirnavas, svečių namaiVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Lilaste, poilsio kompleksas
Lilaste, poilsio kompleksasGrynas miško oras, gražus ežeras, Pramogos paplūdimyje ir vandenyje, patogūs kambariai - viskas čia yra sukurta puikiam poilsiui.
Titan, fitneso klubas
Titan, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatikaUAB Tvora - tai siauros specializacijos įmonė, parduodanti visų tipų tvoras ir susijusias prekes. Mes esame oficialus atstovai daugelio Europos gamintojų Baltijos šalyse.
Dubultmuiža, svečių namai
Dubultmuiža, svečių namaiSvečių namai Dubultmuiža siūlo: pokylių salę (40 asm.), pirtį, baseiną, kubilą, 8 kambarius nakvynei. Mes įsikūręs Rygos teritorijoje.
Petarde LTD, pirotechnika
Petarde LTD, pirotechnikaPetarda siūlo jums organizuoti nuostabius fejerverkus gražiausiuose jūsų gyvenimo momentuose - šeimos šventėms, Kalėdoms, Naujųjų Metų išvakarėms, valstybinėms šventėms, bendrovės jubiliejams, pristatymuose, etc
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Visi banneri