Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Abacus IF, SIA

Ernesta Birznieka-Upīša iela 20a, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67287361 - Tālrunis
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBuhalterinės paslaugos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 3068
Parodytas paieškos rezultatuose : 6147
Žiūrėti kataloge : Buhalterinės paslaugos


KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Rūķīši, svečių namai
Rūķīši, svečių namaiRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Stieress, kempingai
Stieress, kempingaiKempingas Stieress siūlo keturviečius ir dviviečius numerius, palapinių vietas. Kempinge galima suvalgyti sočius pietus kavinėje. Įrengtas dušas ir tualetai , 400 m - jūra.
Restorer, SIA
Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Ivonna, SIA
Ivonna, SIA„Ivonna Ltd.“ atlieka stalų klojimą aplink Rygą. Mes siūlome patiekalus kiekvienam skoniui už labai draugiškas kainas. Atneša šiltus patiekalus iki 50 asmenų. Indų nuoma nemokama.
Kliģi, poilsio kompleksas
Kliģi, poilsio kompleksasVieta banketams, seminarams, baliams ir sporto žaidimams; nakvynė naujame rąstiniame pastate arba įrengtuose svečių namų numeriuose;
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
Sutras Z/S, kaimo namas
Sutras Z/S, kaimo namasZ / S SUTRAS siūlo poilsį kaimo sodyboje su pirtimi: Poilsis lauke prie židinio ir laužo, sporto žaidimai, vaikų pramogos ir jubiliejų šventimas.
Radisson Hotel Old Town Riga, viešbutis
Radisson Hotel Old Town Riga, viešbutisViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Visi banneri