Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

4 Steps AD, SIA

Kandavas iela 8/8 - 14, Rīga, Latvija, LV-1083
(+371) 26185383 - Tālrunis
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiReklama

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9323
Parodytas paieškos rezultatuose : 7082
Žiūrėti kataloge : Reklama


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
KraBS, metalo apdirbimas
KraBS, metalo apdirbimasKraBS. Metalo gaminiai ir konstrukcijos, Žaliuzės ir automatinės sistemos, Saulės kolektorių sistemos ir komplektai, Darbo apsauga, apranga, įranga.
Waldmeisteri, svečių namai
Waldmeisteri, svečių namaiJūsų laukia jauki salė su baru, pirtimi ir 11 kambarių su visais patogumais. Būkite su mumis ir mėgaukitės gražia gamta!
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Sīpoli, svečių namai
Sīpoli, svečių namaiSvečių namai Sīpoli yra 1km nuo jūros. Gražus sodas, pirtis, svečių namai, pokylių salė, vietos iškylai.
Lantus, kaimo namas
Lantus, kaimo namasLantus, viekiemis Vidzemėje. Jaukūs numeriai, salės su židiniais, stalų dengimas, sporto aikštelės, tvenkinys, miškas, medinis kubilas su krosnele
D.C.S. SIA, pervežimų paslaugos
D.C.S. SIA, pervežimų paslaugosD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
AQUA SAN, SIA, santechnika
AQUA SAN, SIA, santechnikaAQUA SAN. Baseinai ir baseinai SPA, projektavimas, įrengimas. Baseinas SPA - sporto kompleksui, mokyklai, privačiam namui, sodui, viešbučiams ar medicininės reabilitacijos centrui.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biuras
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biurasPagrindinė įmonės veiklos kryptis yra automobilių apklijavimas . Mes dirbame su 3M ir MACTAC klijuojama plėvele ir pagalbinėmis medžiagomis. Kiekvienai transporto priemonei rasime tinkamos kokybės klijavimo plėvelę.
Visi banneri