Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Jims, SIA

Bukupe, Zirņu pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3801
(+371) 29276728 - Mobilais tālrunis
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAutomobilių padangos, padangų pardavimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 2706
Parodytas paieškos rezultatuose : 12894
Žiūrėti kataloge : Automobilių padangos, padangų pardavimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrindų parketas, geriausios gamintojų kainos. Ąžuolo masyvo lentos, ąžuolinis parketas, vinilinės grindys. Plačios dvisluoksnės lentos ir silkės parketas. Klojimas, šlifavimas, lakavimas, vaškavimas. Medinių grindų remontas, remontas, atnaujinimas, restauravimas. Parduotuvė Valmieras iela 34, Ryga. Profesionalumas ir aukščiausia kokybė
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Atlas Motors, autosalonas - autoservisas
Atlas Motors, autosalonas - autoservisasAtlas Motors. Autoservisas. Padangų servisas. Nepriklausomi amerikietiškų automobilių specialistai.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Jerevan, viešbutis
Jerevan, viešbutisMūsų paslaugoms trijų žvaigždučių 24 vietų viešbutis Jerevan. Modernų viešbutį, įsikūrusį netoli miesto, supa įstabaus grožio miškai, nepakartojama gamta.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Stila Elements
Stila Elements"Stila Elements" - klasikinio dekoro ekspertas, elegantiški eksterjero ir interjero dizainai, naudojant tokias medžiagas kaip medis ir gipsas.
Visi banneri