Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Fiesta, banketai

Fiesta, banketai

Miera iela 14 - 16, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2169
(+371) 20218602
 
VisiPasiūlymaiVideospa
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiViešbučiaiBanketai   Banketų aptarnavimas   Stalų serviravimas   Izbraukumu banketiPatalpų nuoma   Patalpos poilsiui ir vakarėliui   Banketų salės   Konferencijų ir seminarų salės   Vietovės vestuvėmsSPA kompleksas   SPA   Pirtys, Saunos      Saunos      Rusiška pirtis      Turkiška pirtis      Tropu pirts   Soliarumai   Baseinai   Jakuzė   Masažas, masažo paslaugos   Vaškavimas   Vandens aerobika   Kūno įtepimas (įvyniojimas)Maitinimo paslaugos   Kavinės   Barai      Gėrimai      Alkoholiniai gėrimai   Restoranai    Valgiai      Pusryčiai      Pietūs      Karšti valgiai      Vakarienė      Salotos      Uzkodas         Šalti užkandžiai         Karšti užkandžiai      Desertai      Bērnu ēdienkarte      Konditerijos gaminiai, saldumynai         Tortes pēc pasūtījumaRenginių organizavimas   Tematiskie pasākumi   Poilsio renginių organizavimas   Bendrų įmonių įkūrimas   Vaikų šventės   BoulingasDovanų kortelės
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 20032
Parodytas paieškos rezultatuose : 1205873
Žiūrėti kataloge : Viešbučiai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
Laimes ligzda, poilsio kompleksas
Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Višķezers, poilsiavietės
Višķezers, poilsiavietėsPoilsio vieta "Viškezers" įsikurusi piliakalnyje, kuriame bazė ir Višku ežeras su jo nuostabia pakrante! Svečiams galima pasiplaukioti laivu,katamaranu ar vandens dviračiu. Vietos palapinėms, jauki nakvynė, pirtis su banketine sale (25 žmonėms), žvejyba
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAĮmonė užsiima paminklų, akmeninių sodo skulptūrų ir interjero elementų gamyba.
Rancho Randevu, poilsio kompleksas
Rancho Randevu, poilsio kompleksas„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Radisson Hotel Old Town Riga, viešbutis
Radisson Hotel Old Town Riga, viešbutisViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Visi banneri