Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Pīlādzītis, vaikų darželis

Pīlādzītis, vaikų darželis

Cīrava, Cīravas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija
(+371) 63448708
(+371) 63444433
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVaikų darželiai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 3192
Parodytas paieškos rezultatuose : 21176
Žiūrėti kataloge : Vaikų darželiai


Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Rojas rodes, laisvalaikio namai
Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Annas, iškilmių namai
Annas, iškilmių namaiAnnas. Iš natūralių medžiagų sukurtas malonus interjeras suteiks Jums galimybę praleisti laiką jaukioje atmosferoje naujame pastate iš rąstų su terasa ir pasikaitinti garo pirtyje, kuri kurenama malkomis.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsKrc "Jaunķemeri" - sveikata iš gamtos! Naujosios fizinės terapijos metodai, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniai
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniaiKalvio paslaugos, grotelės ir įrankiai židiniui, geležies jungiamosios detalės, vyriai, durų rankenos, spynos, įrankiai medienai apdirbti, vartai, prancūziški balkonėliai ir daug daugiau.
Latroof Ltd, SIA, stogo dangos
Latroof Ltd, SIA, stogo dangosLatroof. Platus stogų medžiagų pasirinkimas, metalo čerpės ir profiliai stogams ir sienoms.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Granda, staliaus darbai
Granda, staliaus darbaiFirma Granda, dailidžių dirbiniai. Laiptų gamyba ir montavimas, baldų gamyba, alaus statinės iš ąžuolo, pirties kubilai ir kurenami kubilai, mediniai kubilai.
Park Hotel Kekava, viešbutis
Park Hotel Kekava, viešbutisViešbutis, patalpos konferencijoms ir seminarams, sauna, baras, stalų serviravimas įvairiems renginiams.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissHusqvarna, Stiga, Partner, JONSERED ir Alpina miškininkystės ir sodininkystės technika - elektriniai pjūklai, žoliapjovės, krūmapjovės, vejapjovės, traktoriai,
Visi banneri