Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ornamentum, stikliniai darbai

Gaujas iela 5, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 28883249
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStikliaus darbai
Žemėlapis

Tulku Fabrika, vertimų biuras
Tulku Fabrika, vertimų biurasZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
MS Real, SIA
MS Real, SIAĮmonė profesionaliai užsiima biologinio valymo įrenginių privatiems namams parinkimu, pardavimu ir montavimu. Pas mus galite įsigyti biologinį valymo įrenginį, taip pat užsisakyti visos sistemos pristatymą ir montavimą.
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIANamų ir butų pirčių, pirčių, garinių pirčių, hamamo, elektrinių ir malkomis kūrenamų pirčių krosnių, garo generatorių ir kitos pirties įrangos statyba
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantiški salonai, kuriuose saugomos metalo meno skulptūros ir baldai, pagaminti iš automobilių ir motociklų dalių. Tai vieta, kur susijungia galerija, dizaino baldai ir paveikslai.
DUNENSE, odiniai aksesuarai
DUNENSE, odiniai aksesuaraiRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Visi banneri