Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Skandināvs, parduotuvė

Skandināvs, parduotuvė

Nometņu iela 64, Rīga, Latvija, LV-1002
(+371) 29611158
Pirmadienis09:00 - 17:00
Antradienis09:00 - 19:00
Trečiadienis09:00 - 19:00
Ketvirtadienis09:00 - 19:00
Penktadienis09:00 - 19:00
Šeštadienis09:00 - 19:00
Sekmadienis09:00 - 17:00
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Esame įsikūrę Agenskalno turguje, daugiau nei 250 m2 ploto turgaus cokolinio aukšto patalpose. Šios parduotuvės asortimento akcentas – retro ir interjero prekės. Parduotuvėje siūlomi: baldai, indai, unikalūs interjero daiktai, muzikos instrumentai ir muzikos įrašai, įsk. originalios vinilinės plokštelės, porceliano gaminiai, indai, įvairūs šviestuvai, elektros prekės ir, žinoma, drabužiai, avalynė, aksesuarai ir tekstilė... Džiaugiamės, kad SKANDINĀVS parduotuvė gali tapti patirtimi atnaujintame Ågenskalno turguje - Ågenskalno turgus – unikalią atmosferą ir istoriją turinti vieta, kurioje dabar galite rasti ir SCANDINAVS parduotuvę su plačiu ir įdomiu prekių asortimentu.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDėvėti baldai
Žemėlapis, Susijusios įmonės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4694
Parodytas paieškos rezultatuose : 69374


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
Mare, viešbutis
Mare, viešbutisSvečių namai Marė, 500 metrų nuo jūros, patalpos seminarams, konferencijoms, sauna, kambarys su židiniu, TV, internetas, pasiplaukiojimas valtimis, dažasvydis, lauko golfas, jodinėjimas, ekskursijos, gido paslaugos.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT yra patikimas oro kompresorių įrangos tiekėjas. Esame pasirengę teikti visą su oro kompresoriais susijusių paslaugų grandinę: nuo pristatymo ir montavimo iki žaliavų tiekimo ir aptarnavimo. Mūsų įmonės sėkmė grindžiama didele patirtimi ir aukštos kokybės kompresorių įrangos (sraigtinių ir stūmoklinių kompresorių, suslėgto oro sausintuvų, pagrindinių filtrų, oro sistemų) pasiūla. Mes tiekiame gerai žinomų gamintojų - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor - kompresorių įrangą
Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
HBH Juozo alus , poilsio centras
HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars siūlo rankdarbius iš lino ir vilnos. Darbas seno tipo medinėmis staklėmis, kurias galima pamatyti etnografiniame muziejuje.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Smēde, metalo apdirbimas
Smēde, metalo apdirbimasSMĒDE. Kalvystės dirbtuvės, dekoratyvinių, štampuotų metalo dirbinių gamyba pagal užsakymą. Rankinis darbas, mes taip pat siūlome geležies elementus interjerui ir įvairių idėjų piešimas.
Visi banneri