Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Zvaniņš, Kaunatas pirmsskolas izglītības iestāde

Rāznas iela 32, Kaunata, Kaunatas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4622
(+371) 64667136
(+371) 64667000
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVaikų darželiai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 2528
Parodytas paieškos rezultatuose : 4755
Žiūrėti kataloge : Vaikų darželiai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vienkiemis, poilsio kompleksas
Vienkiemis, poilsio kompleksasSodyba Vienkiemis, Akmenos upės lygumoje, 10 km iki Palangos. Nakvynė poilsio nameliuose, apartamentuose, dviviečiuose numeriuose ar senoje klėtyje.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaINFO HOTEL Palangos kurorte veikia nuo 2007 m. Viešbutyje yra įrengti 11 modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai tarp kurių yra dviviečiai bei dviviečiai ekstra kambariai.
Petarde LTD, pirotechnika
Petarde LTD, pirotechnikaPetarda siūlo jums organizuoti nuostabius fejerverkus gražiausiuose jūsų gyvenimo momentuose - šeimos šventėms, Kalėdoms, Naujųjų Metų išvakarėms, valstybinėms šventėms, bendrovės jubiliejams, pristatymuose, etc
GRANITE, IK
GRANITE, IKBendrovė „Granites“ specializavosi kapų gerinimo darbuose. Gaminame, parduodame ir montuojame kapų paminklus, kapų bortelius, kapų tvoras, taip pat siūlome sukurti kapų memorialus. Siūlome pagerinti kapo vietą apželdinant ir (arba) restauruojant.
Akmeņkalis, SIA, akmens apdirbimas
Akmeņkalis, SIA, akmens apdirbimasSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Hidrolats, SIA, metalo apdirbimas
Hidrolats, SIA, metalo apdirbimasRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Žuvine, žuvies restoranas
Žuvine, žuvies restoranasŽuvinė - tik vienintelis specializuotas jūros gėrybių restoranas Palangoje, geras prasiblaškymas Basanavičiaus gatvėje,šviežiai paruošti patiekalai iš žuvies.
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Visi banneri