Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Koleta.lv

Koleta.lv

Sila iela 17, Babīte, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvija, LV-2101
(+371) 67463807
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiInternetinės parduotuvėsKomisijas veikaliZīdaiņu apģērbi Vaikiška avalynė   AvalynėVaikiški drabužiai   Kombinezonai   Pirštinės, kumštinės pirštinės   Sijonai   Kelnės   Suknelės   Kepurės   Glaudės   Jakas   DžemperiPrekės vaikams   Žaislai   Vaikų vežimėliai   Automobilinės vaikų kėdutėsApģērbi grūtniecēm
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 17961
Parodytas paieškos rezultatuose : 672902
Žiūrėti kataloge : Internetinės parduotuvės


4 Vēji, užeiga
4 Vēji, užeigaCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Upesrūķi, svečių namai
Upesrūķi, svečių namaiWe offer: Peace and tranquility not far from Riga. Our guests can enjoy the blessed atmosphere of the country log house. You can steam and flap yourself with birch, hazel, juniper whisks in our country sauna.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooPoilsio vieta yra 3 km nuo Kekavos centro, ramioje ir gražioje vietoje, šalia Kekavinės upės.
Meļķerti, svečių namai
Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Kunči, svečių namai
Kunči, svečių namaiSvečių namai Kunči. Jūsų poilsiui ir pramogoms siūlome salę su židiniu (45 asm.), su pirtimi šildoma malkomis,
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Bea aizkaru centrs, salonas
Bea aizkaru centrs, salonasUžuolaidų salonas Bea. Audiniai, užuolaidos ir staltiesės, karnizai, roletai, vertikalios, horizontalios žaliuzės, aksesuarai ir reikmenys siuvimui.
Visi banneri