Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Pupu Maiss, IK

Pupu Maiss, IK

Rīgas iela 10, Carnikava, Carnikavas pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2163
(+371) 29492178
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPagalvėlės atsisėsti

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6954
Parodytas paieškos rezultatuose : 12363
Žiūrėti kataloge : Pagalvėlės atsisėsti


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
Ričarda kamīni, dumtraukių salonas
Ričarda kamīni, dumtraukių salonasRičarda židiniai nori, kad jūsų židinio interjeras būtų skirtingas ir pilnai tenkintų jūsų poreikius. Jūs galite užsakyti židinio kapsulę ir apdailą pagal savo skonį.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
Pļavnieki, veterinarijos klinika
Pļavnieki, veterinarijos klinikaMūsų klinikoje jūs gausite kvalifikuotą konsultaciją iš specialistų. Šiuolaikinė, patikima įranga, geriausi vaistai, maksimalūs patogumai pacientams ir jų savininkams.
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimas
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimasKalndruvas bloks. Grindinio akmenys, betono blokai, keramzitbetonis, betonas. Teritorijų įrengimas, sodų apželdinimas, tolimesnė priežiūra.
Līgatne, Reabilitacijos centras
Līgatne, Reabilitacijos centrasR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Burtnieki, svečių namai
Burtnieki, svečių namaiViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Pils, svečių namai ir kavinė
Pils, svečių namai ir kavinėSkanus maistas už priimtiną kainą, banketai ir šventiniai stalai, tikra latviška pirtis.
Visi banneri