Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
K-Senukai, statybinių medžiagų parduotuvė

K-Senukai, statybinių medžiagų parduotuvė

Loka maģistrāle 1b, Jelgava, Latvija, LV-3004
(+371) 66778876
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBuitinė technikaPrekyba statybinėmis medžiagomis
Žemėlapis

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundalės vandens malūno muziejus leidžia pamatyti ir suprasti praėjusio amžiaus vandens malūno veikimą ir esmę. Vandens malūnas išsidėstęs penkiuose aukštuose ir leidžia sekti malūno malimo procesą – nuo grūdų iki miltų. Alaus darykla, degustacijos, patalpos renginiams.
Magnus Hotel, viešbutis
Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
Garauši, poilsio bazė
Garauši, poilsio bazėAplink patį Lobe ežerą. 15 skirtingų valčių žvejybai, žvejybos licencijos,vietos palapinėms ir laužams, nakvynė kaimo sodyboje..
Madaras, poilsio namai
Madaras, poilsio namaiPoilsio vieta įsikurusi anr vaizdingo Usmas ežero kranto. Namas poilsiui su trim miegamaisiais. Dviejuose po dvi lovas, trečiame keturios. Židinio patalpa ir virtuvė.
Evergreen, akmens apdirbimas
Evergreen, akmens apdirbimasEvergreen. Skaldyto akmens gaminiai - įvairūs grindinio akmenys, apdailos medžiagos, dizaino elementai, panaudojant riedulių atsargas Latvijoje.
Jette, taikomoji dailė
Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Visi banneri