Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Tera, SIA

Tera, SIA

Ropažu iela 58, Rīga, Latvija
(+371) 67544921
(+371) 65071308
 
VisiPasiūlymaiVideo
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPrograminė įranga   Monitoriai   Nešiojamieji kompiuteriai ir PDA   Kompiuterių krepšiai   Austiņas   Mikrofoni   Garsiakalbiai kompiuteriams   Flash atmintinės   Atminties kortelės   MP3 grotuvai   Serveriai   UPS   Internetinės kameros   Grafinės planšetės   Kompiuterinės programosKompiuterio atsarginės dalys   Procesori   Pamatplates   Datoru operatīvā atmiņa   Cietie diski   Video kartes   Barošanas bloki   Skaņas kartes   CD un DVD iekārtas   Datoru korpusi   Datoru ventilatori   Klaviatūros   PelėsBiuro technika, įranga ir žaliavos   Kasetės, pildymas, pardavimas      Lazerinių spausdintuvų kasetės   CD/DVD matricos   Popierius   Disku statīvi, plaukti, torņi   Baterijos, akumuliatoriaiOfiso įranga ir reikmenys   Lāzerdrukas printeri   Tintes, strūklas, krāsu printeri   Skaneriai   Faksai   Papīra smalcinātāji   Laminavimo aparatai   Diktofonai   Projektoriai   Ofiso baldaiFotografavimo ir filmavimo technika, aksesuarai   Foto kameros   Foto objektyvai   Foto krepšeliai   Video kameros   Video stebėjimo sistemosKamcialerijos prekės   Rašomojo stalo reikmenys      Klijai      Lipni juosta      Segikliai      Žirklės   Kalkulatori   Dokumentų segtuvai   Fotoalbumai   Namų ūkio prekės   Telefonų knygutės su odiniu viršeliuRyšių įranga   Mobilių telefonų pardavimas   GPS navigacija   TelefonaiTelevizoriai ir jų reikmenysMazā sadzīves tehnikaAuto aksesuarai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 19250
Parodytas paieškos rezultatuose : 1504090
Žiūrėti kataloge : Programinė įranga


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Arre, metalo apdirbimas
Arre, metalo apdirbimasARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Burtakas, poilsio kompleksas
Burtakas, poilsio kompleksasVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Celmiņi, laisvalaikio namai
Celmiņi, laisvalaikio namaiBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB gamina gaminius iš stiklo. Lauko baseinų, valčių, kanojų ir gelbėjimo plaustų gamyba, modelių ir formų gamyba betono liejiniams.
Ligas, svečių namai
Ligas, svečių namaiSvečių namai "Līgas", mes pagalvojome apie jūsų patogumus. Galime priimti net iki 10 žmonių, ir taip pat siūlo nakvynę. Gaivus baseinas, garinė pirtis, puiki muzika, puikiai įrengta virtuvė - viskas Jūsų patogumui.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundalės vandens malūno muziejus leidžia pamatyti ir suprasti praėjusio amžiaus vandens malūno veikimą ir esmę. Vandens malūnas išsidėstęs penkiuose aukštuose ir leidžia sekti malūno malimo procesą – nuo grūdų iki miltų. Alaus darykla, degustacijos, patalpos renginiams.
Meļķerti, svečių namai
Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
Visi banneri