Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
RC Auto , autoservisas

RC Auto , autoservisas

Krustabaznīcas iela 12a, Rīga, Latvija
(+371) 66100111
(+371) 29995099
(+371) 66100111
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Automobilių serviso įrangą, yra profesionali techninio lygio, įsigijo naują Europos Sąjungoje pagamintų ir sertifikuotų Latvijos paslaugų centro įranga, kuri leidžia jums greitai ir kokybiškai atlikti automobilių diagnostika ir remontas. Mūsų centras yra tinkamas vairuotojai paleisti daug kasdien automobiliu ir norėtų gauti greitai ir profesionaliai aptarnauti Rygos centre. Mes siūlome už prieinamą kainą remontas ir atsarginės parts.We pasirinkti tik kokybę būtų galima pakeisti parts.We atkreipti ypatingą dėmesį į remonto ir naudotų medžiagų kokybę. Mes samdome tik patyrusius specialistus, todėl esame tikri, kad mes galėtume pateikti jums dėl darbiem.Pie veiklos atlikome remonto istorijos automobilio garantija saugoma archyvuose, kurie leidžia jiems laikytis anksčiau dėjo remontas mūsų Automobilių paslauga yra klientų yra nemokamai Wi-Fi interneto. pastoviems klientams ir įmonėms, kurių automobilių remontas atliekamas mūsų dirbtuvėse, gauti atskirą nuolaidą 10%.
DunloppirelliKUMHO_TYRESAGIPSava
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAutoservisai, Remontas DetaliauAutomobilių padangos, padangų pardavimas Atsarginės automobilių dalys, pardavimas Pakabos remontas Variklių remontas Auto diagnostika Tepalų keitimas Bremžu sistēmas maiņa Suvirinimas, suvirinimo darbai Kėbulo remontas Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa Ātrumkārbu remonts Starteru un ģeneratoru remonts Padangų remontas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 50313
Parodytas paieškos rezultatuose : 977873


Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Aviokase.Lv, bilietai internetu
Aviokase.Lv, bilietai internetuAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
Mežotnes pils, pilis
Mežotnes pils, pilisMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Bērnu sala, vaikų prekės
Bērnu sala, vaikų prekėsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Dārziņi, žirgų aptvaras
Dārziņi, žirgų aptvarasZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Technologijos - nuotekų valymo įrenginių gamybinė įmonė jau nuo 2001 metų, kuri savo veiklos metu sėkmingai realizavo daugiau kaip 250 projektų.
Jena motors, SIA, poilsio ūkis
Jena motors, SIA, poilsio ūkisKeturačių, motorolerių, motociklų, vandens motociklų ir sniego motociklų nuoma ir pardavimas. Sporto įrangos nuoma.
Visi banneri