Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
RC Auto , autoservisas

RC Auto , autoservisas

Krustabaznīcas iela 12a, Rīga, Latvija
(+371) 66100111
(+371) 29995099
(+371) 66100111
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Automobilių serviso įrangą, yra profesionali techninio lygio, įsigijo naują Europos Sąjungoje pagamintų ir sertifikuotų Latvijos paslaugų centro įranga, kuri leidžia jums greitai ir kokybiškai atlikti automobilių diagnostika ir remontas. Mūsų centras yra tinkamas vairuotojai paleisti daug kasdien automobiliu ir norėtų gauti greitai ir profesionaliai aptarnauti Rygos centre. Mes siūlome už prieinamą kainą remontas ir atsarginės parts.We pasirinkti tik kokybę būtų galima pakeisti parts.We atkreipti ypatingą dėmesį į remonto ir naudotų medžiagų kokybę. Mes samdome tik patyrusius specialistus, todėl esame tikri, kad mes galėtume pateikti jums dėl darbiem.Pie veiklos atlikome remonto istorijos automobilio garantija saugoma archyvuose, kurie leidžia jiems laikytis anksčiau dėjo remontas mūsų Automobilių paslauga yra klientų yra nemokamai Wi-Fi interneto. pastoviems klientams ir įmonėms, kurių automobilių remontas atliekamas mūsų dirbtuvėse, gauti atskirą nuolaidą 10%.
DunloppirelliKUMHO_TYRESAGIPSava
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAutoservisai, Remontas DetaliauAutomobilių padangos, padangų pardavimas Atsarginės automobilių dalys, pardavimas Pakabos remontas Variklių remontas Auto diagnostika Tepalų keitimas Bremžu sistēmas maiņa Suvirinimas, suvirinimo darbai Kėbulo remontas Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa Ātrumkārbu remonts Starteru un ģeneratoru remonts Padangų remontas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 50547
Parodytas paieškos rezultatuose : 982086


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsDiplomuotas meistras H. Jākobsons kviečia nemokamai aplankyti gintaro dirbtuves ir susipažinti su gintaro apdirbimo procesais.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Valenas, SIA
Valenas, SIAKviečiame parduotuves bendradarbiauti. Esame oficialus Vokietijos kompanijų Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr. Bieler atstovas. atstovas. Siūlome platų korekcinių, terminių ir jaunimo skalbinių komplektų asortimentą, yra ir didelių dydžių, kainos priimtinos. Rinkitės vokišką kokybę ir praktiškumą. Rinkoje esame vertinami už stabilumą ir patikimumą.
Sutras Z/S, kaimo namas
Sutras Z/S, kaimo namasZ / S SUTRAS siūlo poilsį kaimo sodyboje su pirtimi: Poilsis lauke prie židinio ir laužo, sporto žaidimai, vaikų pramogos ir jubiliejų šventimas.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiEzernieki - vieta, kurioje galėsite pailsėti ne tik draugų kompanijoje, bet ir mažame šeimos rate, galimybė apgyvendinti nuo 20 iki 60 žmonių grupes.
Sauleskalns, pirtis
Sauleskalns, pirtisSvečių namai "Sauleskalns" - 19km nuo Rygos. Iki 50 žmonių. Pirtis, baseinas. Maža pirtis - iki 15 žmonių, tvenkinys.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frezavimo ir lazerinio graviravimo įmonė Preiliuose. Mes siūlome platų paslaugų spektrą: dizaino kūrimas, frezavimas, graviravimas ir tolesnis apdorojimas. Gaminame įvairius medinius gaminius: lentas, pakabas, dėžutes, žvakides, laikrodžius, dekoratyvines plokštes, medalių laikiklius, sezonines ir vestuvines medines dekoracijas ir kt. Apdorojamos medžiagos: fanera, mediena - pušis, eglė, ąžuolas, uosis, MDF, putplasčio PVC lakštai, plastikas, organinis stiklas, monopolinis karbonatas, putplastis.
Turies!, įmonių steigimas
Turies!, įmonių steigimasMobilūs atrakcionai Jūsų renginiui – virvių trasa, vertikalaus laipiojimo trasos, didelio formato stalo futbolo versija. Taip pat siūlėme mobilias scenas ir kitas konstrukcijas. Renginio formatas: vieši ir įmonių renginiai, parodos, reklaminiai renginiai.
Jaunarāji, kempingai
Jaunarāji, kempingaiPoilsis prie Gaujos upės. Galite maloniai poilsėti pušyne ant Gaujos upės kranto. Jūsų paslaugom bus penki nauji ir patogūs 8-viečiai nameliai svečiams, kaimiška pirtid ir salė banketams.
Visi banneri