Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Elets Hotel

Elets Hotel

Kommunarov Str.14, Elets
 
VisiPasiūlymaiŽemėlapis
Aprašymai
This hotel in the historical town of Elets offers affordable accommodation near the Bysraya Sosna River. It has a tour desk and a 24-hour front desk. Rooms at the Elets have simple furnishings and include a TV.
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 3803
Parodytas paieškos rezultatuose : 1970


Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklama, reklamos leidyba, prezentacinė reklama, dizainas, vizualinė reklama, reklama ant aprangos, reklamos idėjos.
Ireneta, vestuvinis salonas
Ireneta, vestuvinis salonasSalonas Ireneta jums siūlo vestuvines ir vakarines sukneles, apie 250 įvairių modelių. Priedai, visos spalvų variacijos nuo baltos iki šampaninės spalvos. Prekyba, nuoma.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
Arre, metalo apdirbimas
Arre, metalo apdirbimasARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Jaunsvelmes, svečių namai
Jaunsvelmes, svečių namaiJaunsvelmes. Galimybė puikiai pailsėti, organizuojant išleistuves ar kitus kviestinius renginius 80 svečių, žaliame gamtos kampelyje.
Švinkates, svečių namai
Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biuras
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biurasSkrivanek Įmonė įkurta 1994 metais Prahoje, Čekijos Respublikoje, ir nuo tada ji išaugo ir tapo viena iš didžiausių pasaulyje.
Visi banneri