Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
DHM Group, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis

DHM Group, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis

Rīga, Latvija
(+371) 29722201 - 8.00 - 21.00
(+371) 29635936 - 8.00 - 18.00
(+371) 29724437 - 8.00 - 21.00
(+371) 27015434 - 8.00 - 21.00
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Statybinės medžiagos. Statybinių medžiagų pardavimas. Šilumos izoliacija. Fasadų apšiltinimas. Statybinių medžiagų internetinė parduotuvė.
KnaufRockwoolUrsaisoverparocatlasthermolantermoefekttenapors
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiInternetinės parduotuvės DetaliauStatybinės medžiagos ir konstrukcijos DetaliauPrekyba statybinėmis medžiagomis DetaliauDidmeninė prekyba statybinėmis medžiagomis Statybos ir remonto darbai Termoizoliacinės medžiagos Detaliau   Izoliacija nuo vėjo    Izoliacija nuo garo    Hidroizoliacija    Antikondensatinės plėvelės    Akmens vate    Putupolistirols    Stikla vate    Putuplasts Detaliau   Lipnūs mišiniai    Keramzitas Apdailos medžiagos    Fasadų apdailos medžiagos    Pastatų apšildymo medžiagos    Gipso kartonas DetaliauDrožiniai ir raižiniai Detaliau   Varžtai ir stiprinimas    Kampai    Metaliniai stogo profiliai    Armatūriniai tinkleliai Švyturiai Metalo konstrukcijos DetaliauSausi statybiniai mišiniai Detaliau   Flīžu līme    Dekoratyviniai tinkai    Akrilinis gruntas    Cementas Keramzito blokeliai Grindys Pamatai Stogų dengiamosios medžiagos Detaliau   Stogo langinės    Bēniņu kāpnes    Čerpės    Bituminės dangos Detaliau   ETERNIT banguotosios plokštės    Statybinės plėvelės stogams ir sienoms    Polimēru-bitumena uzkausējamie materiāli ruļļos Koksnes plāksnes    OSB plokštės Detaliau   Medienos drožlių plokštės DetaliauVartai, tvoros    Suvirintos tvoros su antikorozine danga Užsakymų pristatymas Latvijoje
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 45785
Parodytas paieškos rezultatuose : 1728666

Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
Ligas, svečių namai
Ligas, svečių namaiSvečių namai "Līgas", mes pagalvojome apie jūsų patogumus. Galime priimti net iki 10 žmonių, ir taip pat siūlo nakvynę. Gaivus baseinas, garinė pirtis, puiki muzika, puikiai įrengta virtuvė - viskas Jūsų patogumui.
Kantes krogs, poilsio kompleksas
Kantes krogs, poilsio kompleksasŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Vīcežu muiža, poilsio kompleksas
Vīcežu muiža, poilsio kompleksasVīcežu dvaras, poilsio kompleksas. Įvairių renginių ir švenčių organizavimas, atrakcionai, poilsis gamtoje.
Jaunzemi, apžvalgos ūkis
Jaunzemi, apžvalgos ūkisLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiŠiuo metu vynuogių augalų augintojos ir veislių rinkėjos Gatos Kužums ūkyje tikrinimo tikslais auginama daugiau nei 300 vynuogių veislių. Kiekvienais metais kolekcija papildoma 20 - 30 naujų veislių, atsisakant tų, kurios netinka mūsų sąlygoms. Mielai jums padėsime auginti vaisingą vynmedį savo namuose, kuris džiugins saldžiomis ir sultingomis uogomis.
Vilar Hotel, viešbutis
Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
Villa Anna, svečių namai
Villa Anna, svečių namaiVila Anna - tai amžina istorijų paslaptis ir mėlynosios jūros legendos, visa tai papildys nepakartojamo skonio patiekalų aromatas, sukurtas virėjų sumaniomis rankomis, įeinantis į jūsų kambarį kartu su ryto saule.
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimas
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimasKalndruvas bloks. Grindinio akmenys, betono blokai, keramzitbetonis, betonas. Teritorijų įrengimas, sodų apželdinimas, tolimesnė priežiūra.
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų pardavimas, stogų ir sienų gamyba, gamyba iš plonasluoksnio plieno. Daugiau nei 2000 pavadinimų, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, naudojant pažangiausias technologijas. Progresyvios stogų technologijos.
Visi banneri