Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

B&B Idile

Energetikų gatvė 5 - 2, Visaginas, Utenos apskritis, Lietuva, LT-31225
(+370) 65204493
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSvečių namai

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklama, reklamos leidyba, prezentacinė reklama, dizainas, vizualinė reklama, reklama ant aprangos, reklamos idėjos.
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtMedžiaginės sauskelnės ir sauskelnės kūdikiams ir vaikams. Siuvinėjimo paslaugos. Individualizuotas siuvinėjimas ant įvairių audinių gaminių – marškinių, krepšių, kepurių, rankšluosčių, prijuosčių ir kt. Įmonės logotipo siuvinėjimas. Siuvinėjimas personalizuotoms dovanoms vestuvėms, krikštynoms, Kalėdoms, visokioms šventėms ir kt.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkologiški dažai medienai linų sėmenų aliejaus pagrindu "Ecolin" lauko ir vidaus naudojimui. Pabrėžia medienos struktūrą, paviršiaus apdorojimas tampa atsparus nusidėvėjimui.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramikė Dace Grinberga dirba su spalvotų akmenų masėmis, moliu ir porcelianu. Modernus daiktų interjeras. Paprastos ažūrinės formos su kitokia faktūra.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Astroselena, švietimo centras
Astroselena, švietimo centrasMokymai Astroselen švietimo centre tinka tiek tiems, kurie nori įgyti profesinį aukštąjį astrologijos išsilavinimą, tiek norintiems perprasti šį įdomų mokslą savo asmeniniams poreikiams, mokantis skirtingų horoskopų interpretavimo meno.
Medus veikals, parduotuvė
Medus veikals, parduotuvėSiūlo: Daugiau nei 30 rūšių medų, surinktą iš Latvijos bitynų, maisto papildus, bičių vašką, 100% bičių vaško žvakes, bičių produktus (žiedadulkes, bičių duoną, bičių pienelį, bičių pikį).
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Visi banneri