Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Jerevan, viešbutis

Jerevan, viešbutis

M. K. Čiurlionio gatvė 128, Druskininkai, Druskininkų savivaldybė, Alytaus rajono, Lietuva
(+370) 31355554
(+370) 31355554
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Mūsų paslaugoms trijų žvaigždučių 24 vietų viešbutis "Jerevan" (1 liuksas, 2 mini liuksai, 6 dviviečiai ir 1 trivietis kambarys). Modernų viešbutį, įsikūrusį netoli miesto, supa įstabaus grožio miškai, nepakartojama gamta. Tai puiki vieta poilsiui bei geram laiko praleidimui. Yra saugoma automobilių aikštelė, garažai, vaikų žaidimų aikštelė, laužavi Mūsų teritorijoje veikia mini kempingas palapinėms ir kemperiams. Jūsų patogumui organizuojamos ekskursijos po Druskininkus ir į kitus miestus. Rezervuojame vietas ir nuvežame į Druskininkų Gydyklą, Vandens parką, SPA centrus. Papildomos paslaugos: masažisto paslaugos, slidžių nuoma, dviračių nuoma, automobilių nuoma.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPoilsis ir pramogos Lietuvoje Apgyvendinimas Detaliau   Viešbučiai Detaliau      Dviviečiai kambariai       Liukso numeriai       Triviečiai kambariai    Vietos palapinėms Restoranai Detaliau   Armēņu virtuve Detaliau   Banketų salės DetaliauPoilsis gamtoje DetaliauŽaidimų aikštelės Automobilių nuoma Dviračių nuoma
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 42001
Parodytas paieškos rezultatuose : 1137376


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Rakstā, parduotuvė
Rakstā, parduotuvėEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Mēnesnīcas, svečių namai
Mēnesnīcas, svečių namaiSvečių namai Mēnesnīcas, esantys ant upės Grīvas kranto, siūlo nakvynę, salę su židiniu iki 30 žmonių, pirtį, puikiai įrengta virtuvė, laužavietė, tinklinio aikštelė.
Līgatne, Reabilitacijos centras
Līgatne, Reabilitacijos centrasR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
Arre, metalo apdirbimas
Arre, metalo apdirbimasARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Intema, SIA
Intema, SIAPagrindinė įmonės veikla yra ortopedinių spyruoklių ir spyruoklinių čiužinių gamyba iš maksimaliai natūralių žaliavų bei aukštos kokybės minkštų baldų gamyba. Daugiausia įmonė naudoja individualų požiūrį į kiekvieną klientą.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAGaminame:
- unikalios medinės dekoratyvinės sienų plokštės,
- fasado apdailos plokštės iš faneros, kuri yra idealus sprendimas pastatų ir patalpų apdailai.
Visi banneri