Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Gurita.lv-Reklāmas meistardarbnīca, SIA

Katrīnas dambis 26/2, Rīga, Latvija, LV-1045
(+371) 67362622
(+371) 67374992
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVizuali reklamaReklamaVideo reklamaAntspaudų gamyba

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6350
Parodytas paieškos rezultatuose : 66472
Žiūrėti kataloge : Vizuali reklama


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Līva***, viešbutis
Līva***, viešbutisViešbutis Liva pačiame Liepojos centre. Restoranas Upe jums siūlo pusryčius prie turtingo švediško stalo, verslo pietūs ir romantiška vakarienė.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIA„Ivonna Ltd.“ atlieka stalų klojimą aplink Rygą. Mes siūlome patiekalus kiekvienam skoniui už labai draugiškas kainas. Atneša šiltus patiekalus iki 50 asmenų. Indų nuoma nemokama.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaINFO HOTEL Palangos kurorte veikia nuo 2007 m. Viešbutyje yra įrengti 11 modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai tarp kurių yra dviviečiai bei dviviečiai ekstra kambariai.
Meļķerti, svečių namai
Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
Vānes māja, svečių namai
Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
Indāni, kaimo namas
Indāni, kaimo namasSodyba, pirtis, ūkis (biologinis žemės ūkis). Jodinėjimas žirgais, ekskursijos po ūkį. Senųjų darbo įrankių kolekcijos.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai Poilsio namai su nuostabiu šiltu baseinu ir aromatinga malkomis kūrenamą pirtį. Esame įsikūrę Šiaurės Kuržemėje, Dundagoje, 150 km nuo Rygos, privačioje teritorijoje. Dundago pilis ir parkas nuo mūsų vos 800 m, iki jūros 22 km, iki Baložezero 5 km, kitapus gatvės yra Egzotinių gyvūnų parkas, šalia Liepniekvalkos urvai ir kt. c. gamtos vaizdai. Siūlome apartamentus su virtuvės zona. Yra sauna ir baseinas.
Visi banneri