Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Mālpils muiža, viešbutis

Mālpils muiža, viešbutis

Pils iela 6, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2152
(+371) 26666600
(+371) 67102555
(+371) 67102556
Juridinis pavadinimas : Kultūrvēsturiskā mantojuma aizsardzības un attīstības biedrība, Biedrība
Registracijos numeris : 40008091101
Juridinis adresas : Krišjāņa Barona iela 11 - 47, Rīga, LV-1050
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Malpilio dvaras yra puikus XIX a. Klasikinės architektūros pavyzdys, apimantis didelį baroko stiliaus parką, vaizdingą kraštovaizdį ir tvenkinį su putojančiu fontanu ir vandens lelijomis.

„Mālpils Manor“ yra prabangios klasės dizaino viešbutis ir vienas geriausių restoranų Latvijoje. Jo prabangios salės ir salonai puikiai tinka vestuvėms, ypatingoms šventėms, seminarams ir banketams rengti.

Tiems, kurie vertina išskirtinį skonį ir aukštos kokybės Malpilio dvaras yra geriausias pasirinkimas mėgautis lėtu poilsiu ir aplinkinėmis meno bei istorinėmis vertybėmis. Tai puiki vieta mėgautis gražiomis akimirkomis.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiViešbučiai    Svečių namai Restoranai Konferencijų ir seminarų salės Vietovės vestuvėms Banketų salės
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 49037
Parodytas paieškos rezultatuose : 706898


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
GRANITE, IK
GRANITE, IKBendrovė „Granites“ specializavosi kapų gerinimo darbuose. Gaminame, parduodame ir montuojame kapų paminklus, kapų bortelius, kapų tvoras, taip pat siūlome sukurti kapų memorialus. Siūlome pagerinti kapo vietą apželdinant ir (arba) restauruojant.
Inčukalna strops, svečių namai
Inčukalna strops, svečių namaiMes siūlome galimybę pamiršti kasdienius rūpesčius ir atsipalaiduoti šventėje. Pirtis su sūkurine vonia, patalpos seminarams ir šventėms, jaukūs kambariai nakvynei.
Improvement, SIA
Improvement, SIAKraštovaizdžio sutvarkymas. Trinkelių klojimo ir klojimo paslaugos. Birių krovinių (žvyras, smėlis, dolomito skalda, juodžemis) pristatymas. Traktorių paslaugos. Žemės darbai Kelių tiesimas.
Dalss & Co
Dalss & CoNamų ir sodo produktai, gėlių svogūnėliai, gumbai, šakniastiebiai, vazonuose išdėstyti daugiamečiai augalai, hortenzijos, vaistažolės, vaistažolės, grybai, grybiena, medžių daigai. Namų tekstilė, patalynė, indai ir daug daugiau.
Jaunzemi, apžvalgos ūkis
Jaunzemi, apžvalgos ūkisLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Zelts.lv, juvelyrinių dirbinių salonas
Zelts.lv, juvelyrinių dirbinių salonasAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriai
RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriaiĮmonė RIKON. Panasonic. Šilto oro pūtėjų ir kondicionierių pristatymas, montavimas, garantijos ir aptarnavimas po garantijos pabaigos. Didmeninė prekyba.
Jaunsvelmes, svečių namai
Jaunsvelmes, svečių namaiJaunsvelmes. Galimybė puikiai pailsėti, organizuojant išleistuves ar kitus kviestinius renginius 80 svečių, žaliame gamtos kampelyje.
Mazpipari, poilsio kompleksas
Mazpipari, poilsio kompleksasLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Visi banneri