Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Toode, SIA, Siguldas filiāle

Toode, SIA, Siguldas filiāle

Parka iela 12, Sigulda, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 26545111
 
VisiPasiūlymaiŽemėlapis
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStatybinės medžiagos ir konstrukcijos Prekyba statybinėmis medžiagomis Stogų dengiamosios medžiagos    Stogų tvirtinimo detalės    Plieniniai stogų ir sienų profiliai    Varžtai ir stiprinimas    Stogo langinės    Lygi skarda    Papildomi elementai metaliniams ir skardiniams stogams       Stogo elementai       Stogo tilteliai       Skardiniai profiliai       Vėjalentės Skardininko paslaugos Alternatyvos elektros energijos gamybos įranga    Saulės moduliai, elementai    Srovės keitikliai, inverterių
Žemėlapis, Susijusios įmonės

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Campo, vandens turizmas
Campo, vandens turizmasCampo. Viskas apie irklavimą. Turizmo maršrutai, inventorius, nuoma, prekyba. Kanojos ir baidarės. Irklavimo mokykla.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
Pagalmiņi, kaimo namas
Pagalmiņi, kaimo namasNakvynė 15 žmonių, virtuvė su įranga, pirtis, dušas. Namas su židiniu piknikui, valčių nuoma, dviračių nuoma. Siūlome kaimiškus produktus: daržovės, pieno produktus, juoduosius serbentus, grybus.
Tāti, kempingai
Tāti, kempingaiKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Maripol, SIA, kailinių paltų ir kepurių siuvimo salonas
Maripol, SIA, kailinių paltų ir kepurių siuvimo salonasEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Upmaļi, iškilmių namai
Upmaļi, iškilmių namaiPatalpos šventėms ir seminarams, pirtis su baseinu ir židiniu. Stalų serviravimas ir gyva muzika. Poilsis gamtoje ant Ligatne upės kranto.
RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabos
RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabosGamybos komercinė įmonė RUSSO-BAL - pirmoji lengvųjų automobilių ir mokroautobusų traukimo grąžulų gamintoja Latvijos Respublikoje.
Visi banneri