Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rojas golfa klubs, golfo laukai

Jaunlaukgravas, Roja, Rojas pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 28627919
 
VisiPasiūlymaiVideo
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiGolfo laukai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9171
Parodytas paieškos rezultatuose : 22473
Žiūrėti kataloge : Golfo laukai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vila VAKARĖ , svečių namai
Vila VAKARĖ , svečių namaiVila VAKARĖ šeimyninis viešbutis Palangoje, įsikūręs ramioje žaliojoje zonoje, šalia miesto stadiono. Pėsčiomis iki jūros ar centro - 15 min.
Improvement, SIA
Improvement, SIAKraštovaizdžio sutvarkymas. Trinkelių klojimo ir klojimo paslaugos. Birių krovinių (žvyras, smėlis, dolomito skalda, juodžemis) pristatymas. Traktorių paslaugos. Žemės darbai Kelių tiesimas.
Bēnes Ozoli, grindų dangos
Bēnes Ozoli, grindų dangosĮmonė Bēnes Ozoli - parketo gamintojus galite surasti Dobelsko rajone, Benėje. Parketo gamyba ir pardavimas. Parketo lentos.
Skangaļu muiža, svečių namai
Skangaļu muiža, svečių namaiSkangalių dvaras yra gražioje vietoje Vidžemės viduryje tarp dviejų miestų – istorinio ir populiaraus turizmo miesto – Cėsių ir Valmieros. Rauna, liaudyje vadinama mažąja Šveicarija – yra už 9 km. Atvykę pas mus pamatysite gamtos objektus – tokius kaip Raunos Staburagas, Didysis pragaras, Līču-Langi skardžiai
Melturi, viešbutis
Melturi, viešbutisGražioje vietoje, netoli upės Amatas Jūsų paslaugoms viešbutis "Melturi. Geras privažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė. Jaukūs vieno ir dviejų vietų kambariai, pirtis, baseinas, salė su židiniu, konferencijų salė.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaides"Niedru Lija" siūlo patrauklių viduramžių stiliaus pramogų - šaudymas iš lanko, arbaleto, kirvio ir ieties mėtymas, monetų kalimas. Mūsų arbaletas yra viduramžių arbaleto imitacija (14 a.), mėtomieji kirviai - 1
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTechnika Poilsiui ir Darbui, tai geriausių produkcijos gamintojų pasaulis, kokybiškas aptarnavimas, servisas ir žemos kainos!
Kāli, svečių namai
Kāli, svečių namaiPoilsis prie ežero 10 min nuo Rygos, Bauskės kryptimi. Stalų serviravimas, r pirtis, žvejyba.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMiškas yra svarbi ekosistema, kurios negalima vertinti tik finansiškai. Tai atlieka tiek socialines, tiek nepakeičiamas ekologines funkcijas. Mes esame ekosistemos dalis, todėl matome pasaulį, kuriame kiekvienas savininkas valdo savo mišką pagal geriausius darnaus vystymosi kanonus - mūsų klimatui, aplinkai ir žmonėms. Būtent to mes stebime savo darbe - patys rodome pavyzdį ir šviesiame kitus, kaip geriau integruoti medžius į miesto aplinką.
Visi banneri