Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Beļmonti, poilsio ir sporto bazė

Beļmonti, poilsio ir sporto bazė

Beļmonti, Demenes pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija, LV-5442
(+371) 22478665
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiApgyvendinimas Poilsis gamtoje
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9692
Parodytas paieškos rezultatuose : 78647
Žiūrėti kataloge : Apgyvendinimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kandavas keramikas ceplis, dirbtuvės
Kandavas keramikas ceplis, dirbtuvėsMenininkė Linda Romanovskaja
MS Real, SIA
MS Real, SIAĮmonė profesionaliai užsiima biologinio valymo įrenginių privatiems namams parinkimu, pardavimu ir montavimu. Pas mus galite įsigyti biologinį valymo įrenginį, taip pat užsisakyti visos sistemos pristatymą ir montavimą.
Hotel KOLUMBS, viešbutis
Hotel KOLUMBS, viešbutisGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Lantus, kaimo namas
Lantus, kaimo namasLantus, viekiemis Vidzemėje. Jaukūs numeriai, salės su židiniais, stalų dengimas, sporto aikštelės, tvenkinys, miškas, medinis kubilas su krosnele
Petarde LTD, pirotechnika
Petarde LTD, pirotechnikaPetarda siūlo jums organizuoti nuostabius fejerverkus gražiausiuose jūsų gyvenimo momentuose - šeimos šventėms, Kalėdoms, Naujųjų Metų išvakarėms, valstybinėms šventėms, bendrovės jubiliejams, pristatymuose, etc
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklamos agentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklamos agentūraLATSIGN. Reklama, skaitmeninė spauda, grafikos darbai, reklama žiniasklaidoje, šilkografija, mašinų dizainas.
Energetikas, sveikatos ir poilsio centras
Energetikas, sveikatos ir poilsio centrasEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Pokaiņi
PokaiņiSenovinė, šventa vieta, akmens grindinys, kaimo energija. Pažinsi save ir senovę.
Visi banneri