Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Eglieni, svečių namai
Eglieni, svečių namaiSvečių namai Eglieni kviečia Jus praleisti laiką ir mėgautis sveiku poilsiu ištisus metus. Patogūs, jaukūs kambariai, WiFi, pirtis, karaoke, tvenkinys. Nuo Rygos - 30 minučių.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Jette, taikomoji dailė
Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
Vilar Hotel, viešbutis
Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
Zariņi, svečių namai
Zariņi, svečių namaiSveiki atvykę į svečių namus "Zarini". Pirtis su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių pirtis, nakvynė. Patalpos banketams ir iškilmėms.
Ortija SIA
Ortija SIAGėlių salonas, floristų paslaugos. Renginių ir patalpų puošimas. Gėlių puokščių pristatymas visame pasaulyje.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centras
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centrasAktyvus ištisus metus! Ozolkalns siūlo laisvalaikio ir apgyvendinimo galimybes Gaujos nacionaliniame parke, netoli Cesių. Žiemą čia įrengtos slidinėjimo ir snieglenčių trasos, kurių ilgis siekia 500 metrų. Kalvoje įrengtas krėslinis keltuvas ir du inkariniai keltuvai, teikiamos įrangos nuomos ir instruktoriaus paslaugos.
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Pa Laimes Taku, pensionas
Pa Laimes Taku, pensionasPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Visi banneri