Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Pļavnieki, veterinarijos klinika
Pļavnieki, veterinarijos klinikaMūsų klinikoje jūs gausite kvalifikuotą konsultaciją iš specialistų. Šiuolaikinė, patikima įranga, geriausi vaistai, maksimalūs patogumai pacientams ir jų savininkams.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
Nordmen, parduotuvė
Nordmen, parduotuvėKlasikiniai, elagantiški verslo kostiumai - žmonėms,kurie nori jaustis patogiai. Vyras su kostiumu iš "Nordmen" jausis užtikrintai, o jo drabužis bus nepriekaištingas.
Ligas, svečių namai
Ligas, svečių namaiSvečių namai "Līgas", mes pagalvojome apie jūsų patogumus. Galime priimti net iki 10 žmonių, ir taip pat siūlo nakvynę. Gaivus baseinas, garinė pirtis, puiki muzika, puikiai įrengta virtuvė - viskas Jūsų patogumui.
Iecavnieki, svečių namai
Iecavnieki, svečių namaiIecavnieki poilsio namai yra įsikūrę ramioje pamiškėje, kairiame Dauguvos upės krante . Pirtis su baseinu, židinys, salė banketams
Tāti, kempingai
Tāti, kempingaiKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Visi banneri