Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Delta Oluksna, uzņēmējdarbības atbalsta centrs

Pils iela 21, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija
(+371) 64381141
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiEkonomikos ir biznio konsultacijos ir palaugos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6267
Parodytas paieškos rezultatuose : 16179
Žiūrėti kataloge : Ekonomikos ir biznio konsultacijos ir palaugos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
LaPizza, SIA, picerija - kavinė
LaPizza, SIA, picerija - kavinėItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Kalves, laisvalaikio namai
Kalves, laisvalaikio namaiNamas savaitgaliams ant Kalvenes ežero kranto.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
Garauši, poilsio bazė
Garauši, poilsio bazėAplink patį Lobe ežerą. 15 skirtingų valčių žvejybai, žvejybos licencijos,vietos palapinėms ir laužams, nakvynė kaimo sodyboje..
Purgaiļi, svečių namai
Purgaiļi, svečių namaiSvečių namai Purgaile. Miegamieji, maistas, pirtis, patalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, sporto aikštelė, galima maudytis, vietos piknikams ir palapinėms.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
Reness R, baldai
Reness R, baldaiReness R. Mes gaminame ir realizuojame individualius baldų projektus, konsultuojame pildant patalpų interjerą. Dizainas, funkcionalumas, kokybė!
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Visi banneri