Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Elektropreces, veikals

Apes iela 4, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija
(+371) 64381548
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBuitinė technika

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6214
Parodytas paieškos rezultatuose : 44650
Žiūrėti kataloge : Buitinė technika


In Sensum, laidojimo biuras
In Sensum, laidojimo biurasApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Višķezers, poilsiavietės
Višķezers, poilsiavietėsPoilsio vieta "Viškezers" įsikurusi piliakalnyje, kuriame bazė ir Višku ežeras su jo nuostabia pakrante! Svečiams galima pasiplaukioti laivu,katamaranu ar vandens dviračiu. Vietos palapinėms, jauki nakvynė, pirtis su banketine sale (25 žmonėms), žvejyba
Vanna vannā
Vanna vannāAkrilinės vonios - montavimas vykdomas Latvijoje. Vonia pagaminta iš akrilo - polimerinių plastikų 6 mm storio.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis
Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis2007 metais, namų virtuvė Rudzons perėjo į naują prekės ženklą Madona Cafe Hotel Rudzons - Penki kambariai, 16 miegamųjų, svečių salė - erdvūs, šviesūs kambariai. Kviečiame į Madona!
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biuras
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biurasSkrivanek Įmonė įkurta 1994 metais Prahoje, Čekijos Respublikoje, ir nuo tada ji išaugo ir tapo viena iš didžiausių pasaulyje.
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugos
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugosSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMiškas yra svarbi ekosistema, kurios negalima vertinti tik finansiškai. Tai atlieka tiek socialines, tiek nepakeičiamas ekologines funkcijas. Mes esame ekosistemos dalis, todėl matome pasaulį, kuriame kiekvienas savininkas valdo savo mišką pagal geriausius darnaus vystymosi kanonus - mūsų klimatui, aplinkai ir žmonėms. Būtent to mes stebime savo darbe - patys rodome pavyzdį ir šviesiame kitus, kaip geriau integruoti medžius į miesto aplinką.
Ungurmuiža, svečių namai
Ungurmuiža, svečių namaiUngurmuiža – tai darnus XVIII amžiaus medinių pastatų ansamblis, apsuptas milžiniškų ąžuolų, užimantis svarbią vietą tarp Latvijos kultūros paminklų paveldo. Jį 1732 m. pastatė baronas fon Kampenhauzenas kaip savo šeimos namus, o šiandien Latvijoje nėra išlikę panašių barokinių medinių pastatų, kurių interjerai taip gausiai dekoruoti freskomis. Tinka šiuolaikiniams patogumui, bus sukurta Jūsų laisvalaikiui, šventėms, seminarams. Pasimėgauti ypatinga dvaro atmosfera galėsite pasivaikščiodami po parką po milžiniškais ąžuolais ar gerdami arbatą nuostabiame arbatos paviljone.
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliĮmonė Cel. Progresyvinės statybinės konstrukcijos. Akytasis betonas YTONG, gipso plokštės FERMACELL, nuotekų biologinės valymo sistemos BICLAR.
Visi banneri