Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Gundega-E, SIA

Gundega-E, SIA

Pilskalna iela 2, Baldone, Ķekavas novads, Latvija, LV-2125
(+371) 29203104
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Mes epilskalns verpalai

Mezgimas – vienam tai hobis, kitam darbas, kitam ramybės išsipildymas. Kilpa po kilpos ir sukuriamas naujas rūbas - kojinė, šalikas, kepurė, megztinis ir tai tavo, kažkas ypatingo ir nepakartojamo tik tau.

Mezgau nuo vaikystės, prisimenu, kaip močiutė, mano Akis, taip ją vadinau, išmokė megzti pirmuosius raštus, tada buvo padaryta pirmoji skara lėlei, tada man, tada kojinės, pirštines iki pirmo megztinio, kuriuo labai didžiavausi. Ir tai ne tik mezgimas, bet ir prisiminimai. Tai ir prisiminimai apie tai, kaip kraičio skrynia buvo užpildyta megztomis kojinėmis ir pirmosiomis pirštinėmis mergaitėms.

Bėgant metams laiko mezgimui liko mažiau, bet siūlai į mano gyvenimą įžengė nauju pavidalu, pradėjau juos pardavinėti ir dabar verpalų parduotuvė išaugo į mano širdies reikalą, į kurį investuoju savo darbą, energijos, ieškant naujų dalykų, vis labiau pildant lentynas ir sukeliant susidomėjimą mezgimu ir kituose.

Kadangi Rygoje nesame verpalų parduotuvė, sukūrėme galimybę įžengti į mūsų siūlų epilskalns siūlų pasaulį internete. Mielai atsakysime į jūsų klausimus ir padėsime surasti tinkamiausią gumulą ir spalvą. Užsukite į mūsų elektroninę parduotuvę ir užmegzkite draugystę su mumis.

Sukūriau savo prisiminimų istoriją, galite ją susikurti ir Jūs bei drąsiai pasidalinkite mūsų tinklaraštyje, užpildykime savo krepšelį ne tik gumuliukais, bet ir prisiminimais.

Su meile Ilga.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVerpalai    Kojinių verpalai    Vilnoniai verpalai    Alpakos verpalai    Angoros verpalai    Moherio verpalai    Medvilniniai verpalai    Makrame verpalai    Verpalai vaikams    Turkiški verpalai    Dėmėti siūlai    Savaime dryžuojantys verpalai    Akrilo verpalai    Merino verpalai Siuvimo ir rankdarbių aksesuarai    Mezgimo komplektai Prekės sodui    Sėklos    Svogūninės gėlės    Vazonai gėlėms    Mineralinės trąšos    Įrankiai sodui
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 10436
Parodytas paieškos rezultatuose : 33432


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Zanzibāra, kempingai
Zanzibāra, kempingaiKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Rīgas 3. arodskola, nakvynės viešbutis
Rīgas 3. arodskola, nakvynės viešbutisViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Aviokase.Lv, bilietai internetu
Aviokase.Lv, bilietai internetuAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
Ireneta, vestuvinis salonas
Ireneta, vestuvinis salonasSalonas Ireneta jums siūlo vestuvines ir vakarines sukneles, apie 250 įvairių modelių. Priedai, visos spalvų variacijos nuo baltos iki šampaninės spalvos. Prekyba, nuoma.
Medus veikals, parduotuvė
Medus veikals, parduotuvėSiūlo: Daugiau nei 30 rūšių medų, surinktą iš Latvijos bitynų, maisto papildus, bičių vašką, 100% bičių vaško žvakes, bičių produktus (žiedadulkes, bičių duoną, bičių pienelį, bičių pikį).
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAĮmonė užsiima lengvųjų automobilių, mikroautobusų ir mažų sunkvežimių nuoma ir prekyba. Jūsų patogumui siūlome šiuos automobilius: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Ērgļi, kempingai
Ērgļi, kempingaiStovyklavietė Ergli yra gražioje vietoje 12km atstumu nuo Liepojos. Esate kviečiami atsipalaiduoti sutvarkytame kraštovaizdyje, ten šalia yra jūra su nuostabiu Bernatu paplūdimiu ir pušynu.
Visi banneri