Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Latvijas Sarkanais Krusts, Balvu komiteja

Latvijas Sarkanais Krusts, Balvu komiteja

Brīvības iela 47, Balvi, Balvu novads, Latvija, LV-4501
(+371) 26162614
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVisuomeninės organizacijos, Fondai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6296
Parodytas paieškos rezultatuose : 56312
Žiūrėti kataloge : Visuomeninės organizacijos, Fondai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Liedags, svečių namai
Liedags, svečių namaiSvečių namai yra ant Liepoja-Ventspilis plento. Svečių namai Liedags siūlo 16 įrengtų kambarių, užkandinė baras, patalpos konferencijoms ir renginiams, pirtį su baseinu.
Hotel Tigra, viešbutis
Hotel Tigra, viešbutisViešbutis Hotel Tigra jūsų lauks ant Cesis ribos, kad Jums pasiūlytų pailsėti po darbo dienos. Specialiu metu galėsite mėgautis poilsio centru, kuriame yra pirtis, pokylių salė.
Aviokase.Lv, bilietai internetu
Aviokase.Lv, bilietai internetuAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
Zariņi, svečių namai
Zariņi, svečių namaiSveiki atvykę į svečių namus "Zarini". Pirtis su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių pirtis, nakvynė. Patalpos banketams ir iškilmėms.
Arre, metalo apdirbimas
Arre, metalo apdirbimasARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Waldmeisteri, svečių namai
Waldmeisteri, svečių namaiJūsų laukia jauki salė su baru, pirtimi ir 11 kambarių su visais patogumais. Būkite su mumis ir mėgaukitės gražia gamta!
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Visi banneri