Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ozoliņa A., zvērināta tiesu izpildītāja

Krišjāņa Valdemāra iela 13, Cēsis, Cēsu novads, Latvija
(+371) 29489811
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiTeisių apsauga

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7136
Parodytas paieškos rezultatuose : 28345
Žiūrėti kataloge : Teisių apsauga


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Jaunmoku pils, viešbutis
Jaunmoku pils, viešbutisPilis Jaunmoku pils - vietovės šedevras - muziejus, meno parodos, viešbutis ir vieta renginiams.
Granda, staliaus darbai
Granda, staliaus darbaiFirma Granda, dailidžių dirbiniai. Laiptų gamyba ir montavimas, baldų gamyba, alaus statinės iš ąžuolo, pirties kubilai ir kurenami kubilai, mediniai kubilai.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSiuvimo cechas ZARUMI. Siuvimas, siuvinėjimas, taisymas. Logotipų ir vėliavų siuvinėjimai. Darbo drabužiai, prijuostės.
Iešnalė, kaimo namas
Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Kampas, baldai
Kampas, baldaiKampas. Kiekvienas asmuo nori turėti patogius, natūralius ir tvirtus baldus. Siūlome baldus iš ąžuolo.
Hotel De Lita, viešbutis
Hotel De Lita, viešbutisDruskininkuose, viename gražiausių Lietuvos kurortų, garsėjančiu tyru oru, mineraliniais vandenimis, gydyklomis ir gausybe pramogų, duris atvėrė naujas, modernus trijų žvaigždučių viešbutisDe Lita.
Bonaselect, baldai
Bonaselect, baldaiMūsų internetinė baldų parduotuvė skiriasi garantuojamais pristatymo terminais, nes mūsų transportas keliauja per Europos šalis, nepriklausomai nuo užsakymo apimties. Mes neribojame savo klientų fantazijos ir padedame pasirinkti unikalius medžiagų spalvų ir tekstūrų derinius. Svarbiausia, kad mes dirbtume, kad klientai padėtų įrengti jūsų namus. Mes siūlome stilingus, praktiškus ir patogius jūsų namų baldus be dirbtinio antkainio.
Visi banneri