Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlome kokybišką, galingą, profesionalią malkų ruošimo, statybos ir apželdinimo darbų įrangą, pagamintą pagal Lumag GmbH kokybės standartus.
BV Pack, SIA, įpakavimas
BV Pack, SIA, įpakavimasBALT WARRANT gamina popierinius paketus. Dizaino kūrimas, saugojimas ir pristatymas urmu dalimis.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
Aļņi, svečių namai
Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
Rakstā, parduotuvė
Rakstā, parduotuvėEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Pirts Asni, pirtis
Pirts Asni, pirtisPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontas
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontasVisų rūšių svarstyklių prekyba ir remontas. Svarstyklės prekybai, namams, sandėliui, medicinai, krovimo tarnyboms, laboratorijoms ir dar daugiau.
Visi banneri