Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

M & M Technologies LTD

Palasta iela 10, Cēsis, Cēsu novads, Latvija
(+371) 29477462
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPrograminė įranga

Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsDiplomuotas meistras H. Jākobsons kviečia nemokamai aplankyti gintaro dirbtuves ir susipažinti su gintaro apdirbimo procesais.
Rubīni, apartamentai
Rubīni, apartamentai Rubini yra graži ir jauki vieta svečiams iš Ventspilio. Kambariai puikiai įrengti kaip atskiri 2-3 kambariai
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliGamina krėslus teatro, koncertų ir kino salėms, auditorijoms, konferencijų salėms, minkštus baldus, baldus mokykloms, sporto halėms ir stadionams.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
BALTIC-S, santechnika
BALTIC-S, santechnikaĮmonė Baltic-S užsiima didmenine ir mažmenine prekyba santechnika.
Anemones, glamping
Anemones, glampingGlamping Anemones yra nauja poilsio vieta Pliencieme 900m nuo jūros. Glamping yra pušimis apaugusioje, žalioje, žydinčioje vietoje. Netoliese: pasivaikščiojimo takai su mėlynėmis, bruknėmis ir grybais. Glampinge įrengta virtuvės zona, kurioje rasite šaldytuvą, indus, indukcinę viryklę, mikrobangų krosnelę, kavos aparatą. Kabinoje yra dušas, tualetas, oro šilumos siurblys (temperatūra gali būti vėsinama arba šildoma), granulinis židinys.
Ērgļi, kempingai
Ērgļi, kempingaiStovyklavietė Ergli yra gražioje vietoje 12km atstumu nuo Liepojos. Esate kviečiami atsipalaiduoti sutvarkytame kraštovaizdyje, ten šalia yra jūra su nuostabiu Bernatu paplūdimiu ir pušynu.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtMedžiaginės sauskelnės ir sauskelnės kūdikiams ir vaikams. Siuvinėjimo paslaugos. Individualizuotas siuvinėjimas ant įvairių audinių gaminių – marškinių, krepšių, kepurių, rankšluosčių, prijuosčių ir kt. Įmonės logotipo siuvinėjimas. Siuvinėjimas personalizuotoms dovanoms vestuvėms, krikštynoms, Kalėdoms, visokioms šventėms ir kt.
GRANITE, IK
GRANITE, IKBendrovė „Granites“ specializavosi kapų gerinimo darbuose. Gaminame, parduodame ir montuojame kapų paminklus, kapų bortelius, kapų tvoras, taip pat siūlome sukurti kapų memorialus. Siūlome pagerinti kapo vietą apželdinant ir (arba) restauruojant.
Ziemupes Muiža, spa viešbutis
Ziemupes Muiža, spa viešbutisŽiemupėje, už 1,1 km nuo Žiemupės paplūdimio, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Ziemupes Muiža“ yra baras ir restoranas, įrengta bendra poilsio zona. Automobilius svečiams siūloma pasistatyti nemokamai. Viešnagės vietoje įrengta terasa, teritoriją puošia sodas.
Visi banneri