Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Daugavpils mednieks, Daugavpils mednieku un makšķernieku saimniecība

Krāslavas iela 75, Daugavpils, Latvija
(+371) 65422600
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVisuomeninės organizacijos, Fondai

Purgaiļi, svečių namai
Purgaiļi, svečių namaiSvečių namai Purgaile. Miegamieji, maistas, pirtis, patalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, sporto aikštelė, galima maudytis, vietos piknikams ir palapinėms.
Big Ben, Nukainuota buitinė technika
Big Ben, Nukainuota buitinė technikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Ungurmuiža, svečių namai
Ungurmuiža, svečių namaiUngurmuiža – tai darnus XVIII amžiaus medinių pastatų ansamblis, apsuptas milžiniškų ąžuolų, užimantis svarbią vietą tarp Latvijos kultūros paminklų paveldo. Jį 1732 m. pastatė baronas fon Kampenhauzenas kaip savo šeimos namus, o šiandien Latvijoje nėra išlikę panašių barokinių medinių pastatų, kurių interjerai taip gausiai dekoruoti freskomis. Tinka šiuolaikiniams patogumui, bus sukurta Jūsų laisvalaikiui, šventėms, seminarams. Pasimėgauti ypatinga dvaro atmosfera galėsite pasivaikščiodami po parką po milžiniškais ąžuolais ar gerdami arbatą nuostabiame arbatos paviljone.
Leibuk, IK
Leibuk, IKVisų rūšių verslo apskaitos paslaugos Konsultacijos pradedant verslą, pasirenkant tinkamiausią verslo formą, pasirenkant mokesčių režimą. „Leibuk“ teikia visapusiškas paslaugas, pradedant verslo plano rengimu, įmonės formavimu, apskaitos tvarkymu ir ekonomine analize įmonėms.
Valenas, SIA
Valenas, SIAKviečiame parduotuves bendradarbiauti. Esame oficialus Vokietijos kompanijų Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr. Bieler atstovas. atstovas. Siūlome platų korekcinių, terminių ir jaunimo skalbinių komplektų asortimentą, yra ir didelių dydžių, kainos priimtinos. Rinkitės vokišką kokybę ir praktiškumą. Rinkoje esame vertinami už stabilumą ir patikimumą.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis
Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis2007 metais, namų virtuvė Rudzons perėjo į naują prekės ženklą Madona Cafe Hotel Rudzons - Penki kambariai, 16 miegamųjų, svečių salė - erdvūs, šviesūs kambariai. Kviečiame į Madona!
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliStatybinė chemija, hidroizoliacijos, sandarinimo medžiagos, klijai, epoksidinės, betono remonto medžiagos, PVC membranos.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Raganas ķēķis, užeiga
Raganas ķēķis, užeiga"Raganas ķēķis" - tik patys geriausi produktai. Nepamirškite išbandyti mūsų vyno užeigą.
Visi banneri