Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Parekss-Banka, Daugavpils filiāle, Daugavpils norēķinu grupa

Valkas iela 3, Daugavpils, Latvija
(+371) 65430293
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBankaiFinancinė veikla

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5564
Parodytas paieškos rezultatuose : 46086
Žiūrėti kataloge : Bankai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Rubīni, apartamentai
Rubīni, apartamentai Rubini yra graži ir jauki vieta svečiams iš Ventspilio. Kambariai puikiai įrengti kaip atskiri 2-3 kambariai
Mītava, pramoginis laivas
Mītava, pramoginis laivasPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars siūlo rankdarbius iš lino ir vilnos. Darbas seno tipo medinėmis staklėmis, kurias galima pamatyti etnografiniame muziejuje.
Ortija SIA
Ortija SIAGėlių salonas, floristų paslaugos. Renginių ir patalpų puošimas. Gėlių puokščių pristatymas visame pasaulyje.
URALA, svečių namai
URALA, svečių namaiTikra rusiška pirtis. Patalpos iškilmėms 100 žmonių. Didelė terasa su šildomomu kubilu. Esame visai netoli nuo Rygos.
Kameja, užuolaidų salonas
Kameja, užuolaidų salonasUžuolaidų salonas Kamėja. Užuolaidos, modeliavimas ir siuvimas. Stropai užuolaidoms. Audiniai, siuvimo reikmenys. Namų tekstilė. Prekyba. Drabužių modeliavimas ir siuvimas. Žaliuzės.
Santa, viešbutis
Santa, viešbutisViešbutis netoli Siguldos centro - vaizdingoje vietoje, ant ežero kranto su gražiais gamtos peizažais. Jūsų paslaugoms: jaukus viešbutis, puikus restoranas, originali salė su židiniu ir sauna, konferencijų salė.
Zariņi, svečių namai
Zariņi, svečių namaiSveiki atvykę į svečių namus "Zarini". Pirtis su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių pirtis, nakvynė. Patalpos banketams ir iškilmėms.
Meļķerti, svečių namai
Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
Visi banneri