Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Formika L, salonas

Saules iela 15, Daugavpils, Latvija
(+371) 65424243
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBaldai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7113
Parodytas paieškos rezultatuose : 59231
Žiūrėti kataloge : Baldai


Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Madaras, poilsio namai
Madaras, poilsio namaiPoilsio vieta įsikurusi anr vaizdingo Usmas ežero kranto. Namas poilsiui su trim miegamaisiais. Dviejuose po dvi lovas, trečiame keturios. Židinio patalpa ir virtuvė.
Vitkopi, poilsio bazė
Vitkopi, poilsio bazėIdilė žvejui - trys kotedžai salose, tvenkinys, kuris užima 33 hektarus. Komercinė žvejyba.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliĮmonė Cel. Progresyvinės statybinės konstrukcijos. Akytasis betonas YTONG, gipso plokštės FERMACELL, nuotekų biologinės valymo sistemos BICLAR.
Odzienas muiža, dvaras
Odzienas muiža, dvarasMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangos
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangosTrijų sluoksnių parketas, klasikinė ir egzotinė mediena, įvairių rūšių gumos dangos - vaikų žaidimų aikštelėms, treniruoklių salėms, sporto salėms, tirams ir kitoms sportinės paskirties grindims.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAĮmonė užsiima lengvųjų automobilių, mikroautobusų ir mažų sunkvežimių nuoma ir prekyba. Jūsų patogumui siūlome šiuos automobilius: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
RENT A CAMPER, automobilių nuoma
RENT A CAMPER, automobilių nuomaKemperių ir priekabų nuoma. Patogūs ir mobilūs autotreileriai laimėjo simpatijas ir pripažinimą keliautojų aplink pasaulį.
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Visi banneri