Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Bārbaļu pussala

Atašienes pagasts, Jēkabpils novads, Latvija
(+371) 29497425
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMiško takeliai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8253
Parodytas paieškos rezultatuose : 16903
Žiūrėti kataloge : Miško takeliai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
URALA, svečių namai
URALA, svečių namaiTikra rusiška pirtis. Patalpos iškilmėms 100 žmonių. Didelė terasa su šildomomu kubilu. Esame visai netoli nuo Rygos.
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biuras
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biurasSkrivanek Įmonė įkurta 1994 metais Prahoje, Čekijos Respublikoje, ir nuo tada ji išaugo ir tapo viena iš didžiausių pasaulyje.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
Baltā māja, svečių namai ir kavinė
Baltā māja, svečių namai ir kavinė"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Žuvine, žuvies restoranas
Žuvine, žuvies restoranasŽuvinė - tik vienintelis specializuotas jūros gėrybių restoranas Palangoje, geras prasiblaškymas Basanavičiaus gatvėje,šviežiai paruošti patiekalai iš žuvies.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Vecliepas, laisvalaikio namai
Vecliepas, laisvalaikio namaiVECLIEPAS, ant Ventos upės kranto. Galimybė žvejoti ir sportuoti. Patalpos šventėms. Namai su terasomis ir griliais.
Pētes, gerinimo darbai, apželdinimas
Pētes, gerinimo darbai, apželdinimasSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Visi banneri