Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Inešu pagasta pagasttiesa

Pils, Ineši, Inešu pagasts, Cēsu novads, Latvija
(+371) 64163244
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiTeisių apsauga

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5516
Parodytas paieškos rezultatuose : 22225
Žiūrėti kataloge : Teisių apsauga


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pīlādži, medelynas
Pīlādži, medelynasSodininkystė. Tikslas - aprūpinti kokybiškais, patikrintais Vidzemes sąlygose, naminiais vaisinių medžių ir uogų krūmų sodinukais.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaKaimo verpalai iš Latvijoje išaugintų avių. Vilnos apdirbimas nuo skalbimo iki gatavų verpalų. Perkame, keičiame neskalbtą vilną.
Ances Dizains, piešimas ant medžiagos
Ances Dizains, piešimas ant medžiagosPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Baižas, medelynas
Baižas, medelynasBaižas daigynas. Daugiamečiai augalai, žolės, sodinukai kapams, akmens sodai, vasaros gėlės, sodinukai balkonams. 700 rūšių ir veislių daugiamečiai augalai.
Magnus Hotel, viešbutis
Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Ungurmuiža, svečių namai
Ungurmuiža, svečių namaiUngurmuiža – tai darnus XVIII amžiaus medinių pastatų ansamblis, apsuptas milžiniškų ąžuolų, užimantis svarbią vietą tarp Latvijos kultūros paminklų paveldo. Jį 1732 m. pastatė baronas fon Kampenhauzenas kaip savo šeimos namus, o šiandien Latvijoje nėra išlikę panašių barokinių medinių pastatų, kurių interjerai taip gausiai dekoruoti freskomis. Tinka šiuolaikiniams patogumui, bus sukurta Jūsų laisvalaikiui, šventėms, seminarams. Pasimėgauti ypatinga dvaro atmosfera galėsite pasivaikščiodami po parką po milžiniškais ąžuolais ar gerdami arbatą nuostabiame arbatos paviljone.
Valenas, SIA
Valenas, SIAKviečiame parduotuves bendradarbiauti. Esame oficialus Vokietijos kompanijų Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr. Bieler atstovas. atstovas. Siūlome platų korekcinių, terminių ir jaunimo skalbinių komplektų asortimentą, yra ir didelių dydžių, kainos priimtinos. Rinkitės vokišką kokybę ir praktiškumą. Rinkoje esame vertinami už stabilumą ir patikimumą.
Visi banneri