Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Laidzes pagasta komunālās saimniecības dienests

Pagasta māja, Laidze, Laidzes pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 63296133
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiNamų tvarkymas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6794
Parodytas paieškos rezultatuose : 34502
Žiūrėti kataloge : Namų tvarkymas


Turies!, įmonių steigimas
Turies!, įmonių steigimasMobilūs atrakcionai Jūsų renginiui – virvių trasa, vertikalaus laipiojimo trasos, didelio formato stalo futbolo versija. Taip pat siūlėme mobilias scenas ir kitas konstrukcijas. Renginio formatas: vieši ir įmonių renginiai, parodos, reklaminiai renginiai.
Jaunarāji, kempingai
Jaunarāji, kempingaiPoilsis prie Gaujos upės. Galite maloniai poilsėti pušyne ant Gaujos upės kranto. Jūsų paslaugom bus penki nauji ir patogūs 8-viečiai nameliai svečiams, kaimiška pirtid ir salė banketams.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Avotkalni, poilsiavietės
Avotkalni, poilsiavietėsVieta poilsiui Avotkalni siūlo puikų poilsį ant upės Salacas kranto - vietos piknikams ir palapinėms, sporto aikštelės, įvairus inventorius, vaikų žaidimų aikštelės, plaukiojimas valtimis ir važinėjimas dviračiais, žvejyba.
Inčukalna strops, svečių namai
Inčukalna strops, svečių namaiMes siūlome galimybę pamiršti kasdienius rūpesčius ir atsipalaiduoti šventėje. Pirtis su sūkurine vonia, patalpos seminarams ir šventėms, jaukūs kambariai nakvynei.
Jaunogres nams, laisvalaikio namai
Jaunogres nams, laisvalaikio namaiPatalpos renginiams, poilsiui, seminarams - salė su židiniu 36 asmenims. Pirtis, šiltas baseinas su tėkme ir filtruotas vanduo. Teniso kortai. Specialus pasiūlymas dviems - 30 Ls (darbo dienomis). 35 km nuo Rygos.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSiuvimo cechas ZARUMI. Siuvimas, siuvinėjimas, taisymas. Logotipų ir vėliavų siuvinėjimai. Darbo drabužiai, prijuostės.
AQUA SAN, SIA, santechnika
AQUA SAN, SIA, santechnikaAQUA SAN. Baseinai ir baseinai SPA, projektavimas, įrengimas. Baseinas SPA - sporto kompleksui, mokyklai, privačiam namui, sodui, viešbučiams ar medicininės reabilitacijos centrui.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Visi banneri