Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

J.Krištopana tirdzniecības firma, veikals

Ezermalas iela 1b, Liepāja, Latvija
(+371) 63426430
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStatybinės medžiagos ir konstrukcijos

Zaļie Atvari, svečių namai
Zaļie Atvari, svečių namaiZaļie Atvari siūlo pirčių kompleksą, iškilmių patalpas, jaukius kambarius, jaukią atmosferą ir galimybę užsisakyti valgius.
DIAVERS, SIA, stogdengio ir skardininkų darbai
DIAVERS, SIA, stogdengio ir skardininkų darbaiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
EXI, baldai
EXI, baldaiNaudoti baldai iš Vokietijos: Naudoti minkšti odiniai baldai, komodos, miegamojo rinkiniai. Naujų baldų katalogai. Pigiau nebūna!
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
RENT A CAMPER, automobilių nuoma
RENT A CAMPER, automobilių nuomaKemperių ir priekabų nuoma. Patogūs ir mobilūs autotreileriai laimėjo simpatijas ir pripažinimą keliautojų aplink pasaulį.
LD apartamenti
LD apartamentiPrašom apsilankyt pas mus
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsDiplomuotas meistras H. Jākobsons kviečia nemokamai aplankyti gintaro dirbtuves ir susipažinti su gintaro apdirbimo procesais.
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
Visi banneri