Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

KTK plus, veikals

Vaiņodes iela 31, Liepāja, Latvija
(+371) 63481656
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKamcialerijos prekės

ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugos
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugosZebra Cargo, konsultacijos, logistika, pervežimas ir daiktų pakavimas, sandėliavimo paslaugos, transportavimas ir meno dirbinių draudimas.
Papes Čakstes, svečių namai
Papes Čakstes, svečių namaiTurizmo bazė "Papes Cakstes" yra vienoje iš vaizdingiausių ir ramiausių ornitologinio Latvijos rezervato vietoje iš abiejų pusių,
Lilaste, poilsio kompleksas
Lilaste, poilsio kompleksasGrynas miško oras, gražus ežeras, Pramogos paplūdimyje ir vandenyje, patogūs kambariai - viskas čia yra sukurta puikiam poilsiui.
Lantus, kaimo namas
Lantus, kaimo namasLantus, viekiemis Vidzemėje. Jaukūs numeriai, salės su židiniais, stalų dengimas, sporto aikštelės, tvenkinys, miškas, medinis kubilas su krosnele
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frezavimo ir lazerinio graviravimo įmonė Preiliuose. Mes siūlome platų paslaugų spektrą: dizaino kūrimas, frezavimas, graviravimas ir tolesnis apdorojimas. Gaminame įvairius medinius gaminius: lentas, pakabas, dėžutes, žvakides, laikrodžius, dekoratyvines plokštes, medalių laikiklius, sezonines ir vestuvines medines dekoracijas ir kt. Apdorojamos medžiagos: fanera, mediena - pušis, eglė, ąžuolas, uosis, MDF, putplasčio PVC lakštai, plastikas, organinis stiklas, monopolinis karbonatas, putplastis.
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars siūlo rankdarbius iš lino ir vilnos. Darbas seno tipo medinėmis staklėmis, kurias galima pamatyti etnografiniame muziejuje.
Kalves, laisvalaikio namai
Kalves, laisvalaikio namaiNamas savaitgaliams ant Kalvenes ežero kranto.
Rakstā, parduotuvė
Rakstā, parduotuvėEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Bonaselect, baldai
Bonaselect, baldaiMūsų internetinė baldų parduotuvė skiriasi garantuojamais pristatymo terminais, nes mūsų transportas keliauja per Europos šalis, nepriklausomai nuo užsakymo apimties. Mes neribojame savo klientų fantazijos ir padedame pasirinkti unikalius medžiagų spalvų ir tekstūrų derinius. Svarbiausia, kad mes dirbtume, kad klientai padėtų įrengti jūsų namus. Mes siūlome stilingus, praktiškus ir patogius jūsų namų baldus be dirbtinio antkainio.
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingas
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingasPoilsio kompleksas ant Ventos upės kranto - patogūs nameliai, kempingai, didelis svečių namas su baru, patalpos pobūviams ir seminarams.
Visi banneri